5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το συγκινητικό μήνυμα του Απ. Καραχοντζίτη για το χαμό των 11ημερών αγγελούδι του

0

Δύσκολες ώρες για τον αντιδήμαρχο Νεμέας Απόστολο Καραχοντζίτη και τη σύζυγό του, η οποία στις 22 Φεβρουαρίου έφερε στη ζωή το πρώτο τους παιδί αλλά δυστυχώς 11 ημέρες μετά έφυγε στους ουρανούς. Το μικρό αγγελούδι από την πρώτη στιγμή της γέννησής του έδωσε σκληρή μάχη με την αρρώστια,  με τους γονείς της να μη λείπουν στιγμή από το πλευρό της αλλά στο τέλος δεν άντεξε.

Συντετριμένος ο πατέρας της Απόστολος Καραχοντζίτης έστειλε το παρακάτω μήνυμα:

Εγω και η οικογένειά μου θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που μας συμπαραστάθηκαν σε αυτές τις 11 δραματικές ημέρες που το μικρό μας αγγελούδι πάλευε να κρατηθεί στην ζωή.

Η συμπαράσταση και το ενδιαφέρον σας ήταν πρωτόγνωρο και συγκινητικό και είναι αυτό που μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε.

Ένα ευχαριστώ ξέρω πως δεν φτάνει ειδικά για όσους μέρα νύχτα ήταν μονίμως στο πλευρό μας και έκαναν το πρόβλημά μας δικό τους πρόβλημα προσπαθώντας με κάθε τρόπο να μας βοηθήσουν και να απαλύνουν τον πόνο μας.

Ευχόμαστε ο Θεός να έχει καλά όλα τα παιδιά του κόσμου και όλες οι οικογένειες να είναι ευτυχισμένες.
Όσο για την μικρούλα μας Μαρία Ελίζα, θέλω να σας πω, πως κατάφερε μέσα σε 10 μέρες να μας διδάξει τόσα πολλά όσα δεν θα μπορούσαν όλοι οι δάσκαλοι του κόσμου να μας διδάξουν σε όλη μας τη ζωή.

Ευχαριστούμε τον Θεό γι αυτό το δώρο, νιώθουμε υπερήφανοι γι αυτήν που έδωσε μια πραγματικά μεγάλη μάχη από τις πρώτες ώρες τις ζωής της, και νιώθουμε ευλογημένοι που μπορέσαμε να δώσουμε το χάδι μας έστω και λίγο.

Μας είπαν πως τελικά δεν τα κατάφερε… κάνουν λάθος! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ μικρό μας Αγγελούδι… τα κατάφερες! Εμείς ξέρουμε…..

Γ. Ψυχογιός στο Παρίσι: Καθημερινός ο αγώνας για την ισότητα των φύλων

Previous article

Δήμος Νεμέας: Οι 15 του Βαγγέλη Ανδριανάκου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.