1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Συνάντηση για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Λουτρακίου

0

«Η Κορινθία αποτελεί την πύλη της Πελοποννήσου και για το λόγο αυτό αποτελεί σημαντικό και στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξής της» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κατά τη συνάντηση του με φορείς της Κορινθίας την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 και σημείωσε «όλα αυτά τα χρόνια έχουμε επενδύσει πολύ σημαντικούς πόρους στην Κορινθία σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε λύσει σημαντικά προβλήματα και έχουμε έμπρακτα στηρίξει την αναπτυξιακή προοπτική της».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η πορεία του έργου της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου του Λουτρακίου, που θα δώσει νέα πνοή στην τοπική οικονομία της ευρύτερης περιοχής, οι άμεσες παρεμβάσεις της Περιφέρειας για την προστασία των πρανών και την ασφαλή διέλευση των οχημάτων στην παραλιακή οδό Σχίνος – Αλεποχώρι και η ανάπτυξη τραπεζικών υπηρεσιώνστην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων σε συνδυασμό με άλλες στοχευμένες ενέργειες που θα αναδείξουν την οικονομία της περιοχής.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος, Θανάσης Γκίκας, Κωνσταντίνα Νικολάκου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Πετρίτσης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου κ. Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων κ. Σπύρος Ράντης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πισίων κ. Γιάννης Γκίκας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων κ. Νίκος Θεοδοσάκης, εκπρόσωποι των επαγγελματιών του Σχίνου κ.κ. Γιώργος Λάμπρου, Κώστας Δέδες, Λεωνίδας Ροκάς και ο εκπρόσωπος του Ναυτικού Ομίλου Μαυρολίμνης κ. Κώστας Τσιμπαριώτης.

Οι Ολλανδοί τρέχουν στο Λουτράκι

Previous article

Ηλιακόπουλος για Πρωτοπαππά: Κάνει αυτό που καταγγέλλει… «ταΐζει σανό» τους δημότες

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.