1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Πως θα “ξελασπώσει” ο Δέδες από την υπόσχεση που έδωσε στους Λουτρακιώτες;

0

Η Πρωτοβουλία πολιτών & φορέων για την σύνδεση του Λουτρακίου με τον προαστιακό σιδηρόδρομο με επικεφαλή τον Δημήτρη Καραπατά έδωσε στη δημοσιότητα μια ανακοίνωση με την οποία ασκεί σκληρή κριτική στον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιώργο Δέδε για την ανεκπλήρωτη υπόσχεση που έδωσε σχετικά με την υλοποίηση του έργου της σύνδεσης του Λουτρακίου με τον προαστιακό σιδηρόδρομο. 

Ο Δημήτρης Καραπατάς μετά από πολύχρονο αγώνα που έχει δώσει για να “ακούσει το τρένο να σφυράει στο Λουτράκι”  δεν διστάζει πλέον να “βάλει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο” με την ελπίδα να δει το έργο να ξεκινάει πριν τις εκλογές.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Ο Γιώργος Δέδες έσπειρε ψέμματα για τον προαστιακό Λουτρακίου, θα θερίσει άδειες κάλπες…

Ανερυθρίαστα και χωρίς τη στοιχειώδη αιδώ, τα αδικαιολόγητα θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου  Γιώργος Δέδες, μέχρι τις επόμενες εκλογές του Μαΐου! Έτσι ώστε να σπείρει λήθη στη 50άμηνη δικαιολόγητη άρνηση του, να ξεκινήσουν οι διαδικασίες κατασκευής του έργου της σύνδεσης του Λουτρακίου με τον προαστιακό σιδηρόδρομο.

Πραγματοποιώντας μία άνευ προηγούμενου παρέμβαση στα εσωτερικά του δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων που ευτελίζει κάθε έννοια αντιπροσωπευτικότητας, αφού το συγκεκριμένο  έργο, υποστηρίζεται από 3 +1 ειλημμένες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου!

Ενώ από το 2014, ήταν σε γνώση του “συγκυριακού δημοκράτη” που μέχρι σήμερα κινείτο έξω από τις ράγες του καθήκοντος, πως διέθετε έτοιμες μελέτες και περιβαντολογικές αδειοδοτήσεις και συνεπώς αν ήταν πράγματι ειλικρινείς οι προθέσεις του, τώρα το έργο θα λειτουργούσε προς όφελος της κοινωνίας μας! 

Κάνεις δεν ξέχνα, ότι ο “Καίσαρας” των ανακοινώσεων για τον προαστιακό του Λουτρακίου Γιώργος Δέδες, που έχει προ πολλού μετατραπεί σε ένα απέραντο νεκροταφείο υποσχέσεων & συνεχώς αυτοδιαψεύδεται, πως το 2013,  με μια θεσμικά απονενοημένη ενέργεια και για ψηφοθηρικούς λόγους, δεν δίστασε να στήσει ολόκληρη φαρσοκωμωδία από τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό του  Ισθμού, ανακοινώνοντας την έναρξη κατασκευής του έργου!

Σε αυτή την φάση που εισερχόμαστε, επειδή έχει προσωπικό πολιτικό συμφέρον, ο Γιώργος Δέδες αναμένεται να κινηθεί στον γνώριμο του χώρο της “ανακοινωσιολογίας”, ξαναστήνοντας λούνα πάρκ  λαϊκισμού, που ευτελίζει την νοημοσύνη του πολίτη, έχοντας διπλό στόχο!

1) Να προσποιηθεί όψιμη προσχώρηση στα δημόσια συμφέροντα  για να υφαρπάξει την ψήφο του εκλογικού σώματος  με τους γνωστούς προπαγανδιστικούς του μηχανισμούς.

2) Και να επιχειρήσει να κρύψει πως αυτός ο ίδιος, τόσο  από την θέση του πρώην αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, όσο και από τη θέση του γραμματέα του υπουργείου υποδομών, 9 χρόνια τώρα,  δεν κάνει τίποτα άλλο από το να υπονομεύει τα συμφέροντα 17000 δημοτών και 100.000 παραθεριστών του δήμου Λουτρακίου!

 

Ειρήσθω εν παρόδω, ακόμα και οι βαρύγδουπες εξαγγελίες που έκανε τον Φεβρουάριο του 2018, ως επικεφαλής του κυβερνητικού κλιμάκιου, από το Δημαρχείο Λουτρακίου, αποδείχθηκαν, όπως αναμενόταν άλλωστε, κοροϊδία! Αφού σύμφωνα με τις τότε εξαγγελίες, το έργο τώρα, έπρεπε να κατασκευάζεται κι να οδεύει προς ολοκλήρωση!  

Εξέλιξη που χάριν στην παρελκυστική τακτική που ακολούθησαν συγκεκριμένα “υπηρεσιακά” παρασαρκώματα  του Γιώργου Δέδε στην ΕΡΓΟΣΕ, είναι πια, όνειρο απατηλό!

 

Πλανάται πλάνην οικτράν ο Γιώργος Δέδες και οι ανθύπατοι του, αν νομίζουν ότι οι πολίτες του δήμου Λουτρακίου  συγκαταλέγονται στους  «ιθαγενείς» που εντυπωσιάζονται με χάντρες και καθρεφτάκια.

Μόνος στόχος της κοινωνίας πλέον για να πεισθεί, θα είναι έως τις επερχόμενες εκλογές,  η έναρξη της κατασκευής του έργου, με ξεκίνημα από την οδό Αιγαίου του Λουτρακίου! 

 

Τα πυροτεχνήματα που έχει προγραμματίσει να “πιστολιάσει” για να εκθειάσει προεκλογικά το πόπολο, ο Γιώργος Δέδες & οι μικροί του δημοσιογραφικοί συγκυρηναίοι, θα μείνουν τζούφια, καθώς η μόνη αντικειμενική και υπέρ των συμφερόντων της κοινωνίας εποπτική δομή, που είναι η πρωτοβουλία μας για τον προαστιακό,  έχει τεθεί επί ποδός πολέμου!

 

Πρωτοβουλία πολιτών & φορέων για την σύνδεση του Λουτρακίου με τον προαστιακό σιδηρόδρομο 

 

ΥΓ Άραγε θα βρει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ, νουνεχή πελοποννήσιο να τον στηρίξει, τώρα που θα γίνει γνωστό σε όλη την περιφέρεια, πως ο ίδιος  μπλοκάρει κοινωφελή και αναπτυξιακά έργα της περιοχής από την οποία προέρχεται;

Βουτιά θανάτου για 33χρονο στην Διώρυγα Κορίνθου

Previous article

Ακόμα μια σπουδαία διάκριση για το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.