1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Φάνης Μπρακούλιας: Θα επαναφέρουμε την αίγλη και την δυναμική του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης

0

Μέσα σε κλίμα αποφασιστικότητας και αισιοδοξίας για την τελική νίκη, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 27/02/2019, στο Ξυλόκαστρο, η δεύτερη επίσημη συνάντηση εργασίας του υποψήφιου Δημάρχου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Φάνη Μπρακούλια, των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και των συνεργατών του συνδυασμού, «Σύμπραξη Δημοτών Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης».

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, είναι κατά μεγάλο ποσοστό έτοιμο και σε αυτό συμμετέχουν παλαιά και νέα στελέχη, επιστήμονες και επαγγελματίες, άνθρωποι που δηλώνουν καθημερινά το παρόν στον αγώνα της ζωής και στις ανάγκες της κοινωνίας.

Στην διάρκεια της συνάντησης έγινε η παρουσίαση, η ανάλυση και η επικύρωση των κεντρικών αξόνων του προγράμματος, καθώς επίσης και ο καταμερισμός των δράσεων και των ενεργειών που θα κληθούν να υλοποιήσουν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κατά την επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα.

Μιλώντας στην συνάντηση, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Φάνης Μπρακούλιας εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την θερμή υποδοχή της υποψηφιότητάς του συνδυασμού από την τοπική κοινωνία, ζήτησε την κωδικοποίηση και την επεξεργασία των προβλημάτων της καθημερινότητας των δημοτών, ώστε η νέα δημοτική αρχή να είναι χρήσιμη και αποδοτική από την πρώτη μέρα της θητείας της ενώ χαρακτηριστικά τόνισε τα εξής:

«Το πρόγραμμά μας είναι ρεαλιστικό και τεκμηριωμένο αλλά ταυτόχρονα φιλόδοξο και προοδευτικό, αποτελεί δε τον καθρέπτη του οράματός μας για τον Δήμο, ενός οράματος ταυτισμένου με την εξέλιξη και την ανάπτυξη, που θα επαναφέρουν την αίγλη και την δυναμική που απωλέστηκαν τα τελευταία χρόνια».

Καλάμια Στυμφαλίας: Μάθε την Τέχνη της Πλέξης τους

Previous article

Τον Γιώργο Αποστολόπουλο τίμησαν οι Αστυνομικοί Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.