1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Συμμαχία Νανόπουλου – Μπίτζιου│Οι πρώτες δηλώσεις

0

Και ο Δημήτρης Μπίτζιος υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με το Βασίλη Νανόπουλο.

Η πρώτη δήλωση του προέδρου Χιλιομοδίου σχετικά με την απόφασή του να συμμαχίσει με τον Βασίλη Νανόπουλο:

Αγαπητοί φίλοι

Από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, στόχος μου ήταν να βοηθήσω τον τόπο μου. Αυτή ήταν η μοναδική έγνοια που είχα, η καθημερινή μου αγωνία βλέποντας τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν οι άνθρωποι με τους οποίους μοιραζόμουν τα ίδια προβλήματα. Στα καφενεία, στις πλατείες, στον δρόμο, στα χωράφια, στις εκκλησίες! Παντού! 
Όλα αυτά τα πέντε χρόνια, μαζί με το υπόλοιπο τοπικό συμβούλιο, έδωσα μεγάλες μάχες για το καλό του Χιλιομοδίου, αλλά και των μικρότερων χωριών του παλιού δήμου Τενέας. Κι όταν χρειάστηκε δεν δίστασα να συγκρουστώ, πρώτος εγώ, με εκείνους που μας ήθελαν στο περιθώριο, ικέτες για όλα όσα μας άξιζαν. Για την στάση μου αυτή λοιδορήθηκα, χλευάστηκα και δέχτηκα μεγάλο πόλεμο. Πίστεψαν -οι αφελείς!- ότι έτσι θα φοβηθώ και θα τα παρατήσω. Γελάστηκαν, όμως, γιατί δεν ήξεραν ότι η δική μου δύναμη ήταν οι απλοί άνθρωποι που ήταν δίπλα μου και τους οποίους εξακολουθώ να κοιτάζω στα μάτια, επειδή ξέρουν πως δεν τους κορόιδεψα ποτέ.
Η προσωπική μου διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ποιο ήταν το έργο το οποίο βοήθησα να γίνει. Αποδεικνύει αν υπήρξα ειλικρινής, αν έκανα τα λόγια μου πράξεις. Αυτό έχει ξεχωριστή αξία σε μια περίοδο κατά την οποία οι πολιτικές κολοτούμπες είναι στην ημερήσια διάταξη. Να τιμάς τον λόγο σου, να τιμάς αυτόν που σε εμπιστεύτηκε, να μην τον κοροϊδεύεις. Αυτές είναι οι δικές μου αξίες και σε αυτές δεν υποχωρώ ούτε ένα χιλιοστό. Γι αυτό δεσμεύομαι να είμαι πάντα δίπλα σε όποιον χρειαστεί την βοήθεια μου, την οποία θα παρέχω από καρδιάς με ειλικρίνεια, χαρά και ανιδιοτέλεια!
Πλέον ξεκινώ από μια νέα αφετηρία. Με μια καινούργια παράταξη, που αποτελείται από νέους ανθρώπους της προσφοράς και της προόδου. Από ανθρώπους που ξέρουν πως βγαίνει το μεροκάματο και δεν υπήρξαν ποτέ κρατικοδίαιτοι. Δίπλα σε έναν καινούργιο υποψήφιο, ο οποίος έχει όραμα και διάθεση να τραβήξει μπροστά, χωρίς κομματικές αλυσίδες και δεσμεύσεις.
Δηλώνω παρών για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον Βασίλη Νανόπουλο να φέρει τον δήμο Κορινθίων στην θέση που του αξίζει. Και ζητώ από όλους εσάς να μας βοηθήσετε να συστήσουμε μια αληθινή Συμμαχία Πολιτών που θα αλλάξει τις ζωές μας, σε κάθε γειτονιά της πόλης και σε κάθε μικρό και μεγάλο χωριό του δήμου μας.

 

 Βασίλης Μπίτζιος

Ο Δημήτρης γεννήθηκε και κατοικεί στο Χιλιομόδι.

Είναι Πρόεδρος Της Τοπικής Κοινότητας του Χιλιομοδίου.

Είναι εκλεγμένο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου και Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων.

Είναι Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας ( Ε.Π.Σ.).

Πρόεδρος του τομέα ασφάλειας κατά της βίας των γηπέδων της Ε.Π.Σ. Κορινθίας.

Καραπανάγος: Προτεραιότητά μας η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου

Previous article

Οι Εμπορικοί Σύλλογοι Κορίνθου, Ξυλοκάστρου και Αγίων Θεοδώρων στην Ετήσια Έκθεση Ελληνικού Εμπορίου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.