5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δήμος Λουτρακίου: Κουπόνια των 110€ για τηλεοπτική κάλυψη

0

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε η διαδικασία υλοποίησης του έργου «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης (ΠΕΤΚ) στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας», σύμφωνα με τον Ν.4563/2018.

Δικαιούχοι είναι οι μόνιμοι κάτοικοι των περιοχών Περαχώρα, Σχίνος, Αγία Σωτήρα και Αλκυόνα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα ΚΕΠ του Δήμου προκειμένου να λάβουν το κουπόνι των 110€, που θα εξαργυρώνουν στον πάροχο της επιλογής τους για την απόκτηση εξοπλισμού που θα τους εξασφαλίσει πρόσβαση στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας.

Κατά την υποβολή των δικαιολογητικών εγγράφων, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες επιλέγουν την εταιρία από την οποία θα λάβουν τις υπηρεσίες τηλεοπτικής πρόσβασης του έργου. Οι εταιρίες που συμμετέχουν στο έργο είναι η COSMOTE TV (με το πακέτο υπηρεσιών “COSMOTE TV PACK”) και η DIGEA (με το πακέτο υπηρεσιών “DIGEA PACK”) και οι υπηρεσίες που προσφέρουν δωρεάν στους δικαιούχους (παρουσιάζονται αναλυτικά στο συνημμένο αρχείο, με τίτλο «Παρεχόμενες Υπηρεσίες του Έργου Total TV Coverage»).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 19/ 03/ 2019.

Προσεγγίζοντας την ρώσικη αγορά – Ενημέρωση σε πελοποννήσιους επιχειρηματίες

Previous article

Ένα εντυπωσιακό πολυθέαμα τεχνών από τα Global Arts Studios

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.