1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Στείλε το αίτημα σου με ένα κλικ

0

O Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων πρωτοπορεί στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Δημοτών με την πλατφόρμα καταγραφής αιτημάτων Νovoville.

Το Novoville είναι μια ολοκληρωμένη συμμετοχική πλατφόρμα διαχείρισης προβλημάτων δημοσίου ενδιαφέροντος, επικοινωνίας και διάδρασης Δήμου-Δημότη.

Μέσα από τη δωρεάν εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (app) ο Δημότης μπορεί να αναφέρει σε πραγματικό χρόνο τα προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζει, να ενημερώνεται για σημαντικά γεγονότα και να εκφράζει την άποψή του για θέματα του Δήμου του μέσα από σύντομες δημοσκοπήσεις.

Το έξυπνο διαδικτυακό διαχειριστικό σύστημα επιτρέπει στις δημοτικές υπηρεσίες να λαμβάνουν άμεσα τα αιτήματα των Δημοτών και να δρομολογούν την επίλυση τους προς τα αρμόδια τμήματα, ενημερώνοντας απευθείας τον Δημότη για την εξέλιξη της αναφοράς του, μέχρι την οριστική διευθέτηση. Ζωντανά, 24/7/365 και οικονομικά!

Η πρόσβαση στο διαχειριστικό σύστημα γίνεται μέσα από οποιαδήποτε συσκευή έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου ή της δωρεάν εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα (app).

Το σύστημα διαχείρισης δέχεται τις αναφορές οι οποίες κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τη φύση τους στις Διευθύνσεις του Δήμου. Οι Διευθύνσεις προωθούν τις αναφορές στα αρμόδια συνεργεία, ενώ παράλληλα ιεραρχούν τα προβλήματα.

Με τη χρήση ψηφιακών φωτογραφιών επιτυγχάνεται η οπτικοποίηση του προβλήματος, ενώ το στίγμα GPS βοηθά στον ακριβή γεωγραφικό εντοπισμό κάθε αναφοράς.

Κερδίζουμε όλοι!

Οι νικητές του διαγωνισμού για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Previous article

Κάποιοι επιχειρούν να τσαλαπατήσουν το όνειρο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.