ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Έκλεισαν τα αρδευτικά κανάλια σε περιοχές της Βόχας

0

Διακοπή άρδευσης περιοχών Δήμου Βέλου-Βόχας &  Δ.Δ. Ασσου-Περιγιαλίου-Λεχαίου  του Δήμου Κορινθίων, λόγω εκτάκτων προβλημάτων σε κεντρική αρδ.διώρυγα ΑΟΣΑΚ

 

Από τον Α.Ο.Σ.Α.Κ. γνωστοποιείται στους ενδιαφερόμενους παραγωγούς Δήμου Βέλου-Βόχας και των Δημ Διαμ.Ασσου Περιγιαλίου Λεχαίου ότι διακόπτεται προσωρινά η διεξαγωγή της άρδευσης στις περιοχές τους διότι προέκυψε έκτακτο πρόβλημα στην κεντρική αρδευτική διώρυγα μετά τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις.

Συγκεκριμένα στην παρόχθια αρδευτική διώρυγα στη θέση Βασιλικού φερτά υλικά έχουν καταστήσει αδύνατη την διέλευση του αρδευτικού νερού σε σημείο που είναι πολύ δύσκολη η πρόσβαση του συνεργείου αποκατάστασης.

Αυτό συμβαίνει  διότι μεταξύ του σημείου πρόσβασης και του προβλήματος, που έχει προκύψει στην κεντρική αρδ.διώρυγα μεσολαβεί ο Ασωπός ποταμός από τον οποίο αυτή τη στιγμή διέρχονται ορμητικά μεγάλες υδάτινες ποσότητες  λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων.

Ο Α.Ο.Σ.Α.Κ. έχει επιληφθεί της κατάστασης άμεσα, με σκοπό να αποκατασταθεί το συντομότερο το πρόβλημα που προέκυψε, κάτω απο πολύ αντίξοες συνθήκες  (δυσκολία προσβασιμότητας, συνεχείς βροχοπτώσεις).

Εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου

Previous article

Έρχεται η κορυφαία μουσική παράσταση – Κέρδισε δωρεάν προσκλήσεις

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.