5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου

0

Η Εφορευτική Επιτροπή, που εκλέχτηκε από τη Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων των σωματείων-μελών του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου την 10 Φεβρουαρίου 2019 προκειμένου να διενεργήσει αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοίκησης, Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων για το Συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε., ανακοινώνει τα εξής:

  1. Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν στις 17/02/2019 ,ημέρα Κυριακή και από ώρες 10:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου, οδός Κολοκοτρώνη αριθ. 54 στη Κόρινθο.
  2. Οι υποψηφιότητες συνδυασμών ή μεμονωμένων υποψηφίων για την εκλογή τους στα παραπάνω όργανα θα υποβάλλονται στη Γραμματεία του Ε.Κ.Κορίνθου καθημερινά κατά τις ώρες λειτουργίας της .Η υποβολή των υποψηφιοτήτων λήγει την Παρασκευή 15/02/2019 και ώρα 18:00μ.μ.,οι οποίες και θα παραληφθούν από την Εφορευτική Επιτροπή προκειμένου σύμφωνα προς το καταστατικό του Κέντρου να προχωρήσει στον έλεγχο των υποψηφιοτήτων και στην ανακοίνωση των συνδυασμών.
  3. Προκειμένου οι αντιπρόσωποι να πάρουν μέρος στην ψηφοφορία της 17/02/2019 ημέρα Κυριακή και από ώρες 10:00 έως 17:00 , θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και το Εκλογικό Συνδικαλιστικό τους Βιβλιάριο. ΄Οσοι δεν έχουν εκλογικό συνδικαλιστικό βιβλιάριο θα έχουν μαζί τους το ατομικό Βιβλιάριο υγείας.

Καλούμε όλους τους αντιπροσώπους ,που έχουν δικαίωμα ψήφου να προσέλθουν στη ψηφοφορία της 17/2/2019 για την εκλογή των παραπάνω οργάνων .-

 

Νίκας από Λουτράκι: «Να περάσουμε από αυτόν τον τόπο και να πούμε ότι αφήσαμε κάτι»

Previous article

Έκλεισαν τα αρδευτικά κανάλια σε περιοχές της Βόχας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.