1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Πανηγυρίζει ο Σταματόπουλος – Τον φρενάρει ο Παπαγεωργίου

0

Ιστορική μέρα για το δήμο Σικυωνίων χαρακτήρισε την 11η Φεβρουαρίου 2019 ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος. Στο Κιάτο, στο Κάτω Διμηνιό, στο Μούλκι και στο Πάσιο τρέχει στις βρύσες των κατοίκων Πόσιμο Νερό. Ο κος Σταματόπουλος στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε δήλωσε ότι πρόκειτα για υψηλής ποιότητας και επαρκούς ποότητας νερό.

Και αν ο σημερινός δήμαρχος Σικυωνίων χειροκροτήθηκε από πολλούς δημότες για το συγκεκριμένο έργο από άλλους δέχτηκε πυρά καθώς ισχυρίζονται πως το χρησιμοποιεί για προεκλογικούς σκοπούς και η πραγματικότητα ουδεμία σχέση έχει με τα όσα παρουσιάζει ο δήμαρχος.

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Παπαγεωργίου ο οποίος αμφισβητεί την ποιότητα του νερού και τονίζει πως πρόκειται για νερό γεωτρήσεων και όχι πηγών.

Ο κος Παπαγεωργίου καταγγέλει τον δήμαρχο για οικονομικές παρασπονδίες που πραγματοποιήθηκαν κατά την υλοποίηση του έργου και τον προκαλεί σε ανοιχτό διάλογο προκειμένου να μπορέσει ο κόσμος να μάθει την αλήθεια για την υδροδότηση.

Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτηση του κου Παπαγεωργίου:

Σήμερα είναι πράγματι μια ιστορική μέρα για το Δήμο Σικυωνιων.
Μια ιστορική μέρα όπου αποκαλύφθηκε πλήρως για όποιον έχει ανοιχτα ώτα το απόλυτο ΨΕΜΑ αλλά και ο ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ χαρακτήρας μιας Δημοτικής Αρχής βυθισμένης στην υποκρισία.

Και εξηγούμαι:

1) Επί 9 έτη ο κ.Δήμαρχος προσωπικά σας έταζε ΠΗΓΑΙΟ ΝΕΡΟ. Φέρνει ΝΕΡΟ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ και μάλιστα με προσμίξεις 3 ήδη ενεργών και ακατάλληλων ως προς τον πόσιμο χαρακτήρα του νερού τους συν μια νέα την περίφημη γεώτρηση Παπαμήτρου (Κεφαλαρι).
Ο μηδενιστικός λόγος αποδεικνύεται από το ότι ούτε καν μνημόνευσε τον αείμνηστο Δήμαρχο Γιαννόπουλο, που οραματίστηκε αυτό το έργο και αγόρασε την συγκεκριμένη γεώτρηση 20 χρόνια πριν.

2) Απεκρύβη συνειδητά το γεγονός ότι η ΧΗΜΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ από πριν είναι κατ’ ελάχιστον βελτιωμένη τόσο ώστε να εντάσσεται κατά την πρόσφατη μέτρηση στα όρια του πόσιμου νερού.

3) Απεκρύβη σκόπιμα ότι ο ΕΦΕΤ καλεί ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ για επανέλεγχο τα νερά των γεωτρήσεων αν χρησιμοποιούνται ως πόσιμα. Σήμερα είναι διαφορετική η ποιότητα του νερού από ότι πχ το Μάιο όταν και θα έχει σαρωθεί η γη από τα γεωργικά λιπάσματα. Τότε θα ανακαλυφθεί πλήρως η σημερινή κοροϊδία.

4) Αναφέρθηκε σε ποσά εκατομμυρίων και σε εργολάβους που κατασκεύασαν τα έργα . Τα χιλιόμετρα αυτά κατασκευάστηκαν με ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Ή ΕΓΙΝΕ ΣΩΡΕΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ και μάλιστα ΟΧΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ αλλά “πρόθυμων υπαλλήλων” άλλων φορέων;;;;;;

4) Ποια είναι η περιβαλλοντική φροντίδα για την περιοχή που δίνει ΝΕΡΟ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΟΧΙ ΠΗΓΩΝ ως προς την απομείωση του υδροφόρου ορίζοντα της, γεγονός που εγκυμονεί προφανείς κινδύνους αφανισμού των υδάτων συνολικά της περιοχής;;;;

5) Εν τέλει ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΤΗ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ή ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΗΓΑΙΟ ΝΕΡΟ ως ο κ.Δήμαρχος διατυμπάνιζε όταν φώναζε ότι δεν θα δίνει ούτε ένα “δάκρυ νερό” μοιράζοντας “πολιτικό σανό” στα παπαγαλάκια του;;;;

Έγραψα λίγους προβληματισμούς.

Κύριε Δήμαρχε σήμερα ΔΕΝ δεχτήκατε ερωτησεις.

Καλέσατε τα μέσα, είπατε τα παραμύθια σας, λάβατε το χειροκρότημα από τους δημοτικούς σας συμβούλους (ο κόσμος δεν πείστηκε γιατί διαφορετικά σε μια δήθεν τόσο ιστορική στιγμή θα είχε βουλιάξει όλη η πλατεία του Κιατου) και φύγατε….

Σας καλώ ΟΠΟΥ θέλετε ΟΠΟΤΕ θέλετε με ΟΠΟΙΟΝ συντονιστή θέλετε ενώπιον ΟΠΟΙΟΥ κοινού θέλετε σε ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ για την κοροϊδία του Σικυωνιου λαού επί 9 έτη, για την αδιαφορία σας για το Στυμφάλιο λαό, για τις άθλιες μεθοδεύσεις ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ σε εργολάβους που σήμερα παριστάνουν τους “πολιτικούς σας συνεργάτες”, για τις μετατροπές ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΣΕ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ και ότι άλλο θελήσετε.

Από μέρους μου ανοιχτή κάθε ατζέντα.
Είπατε ότι τίποτα δεν σας χαρίστηκε.
Ιδού η ώρα να δείξετε ότι δεν φοβάστε το διάλογο.
Αναμένω τον ορισμό της ημερομηνίας.

Εθνικό κτηματολόγιο: Παράταση δίνετε στο δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

Previous article

Την πρωτιά κατέλαβαν Κορίνθιοι μαθητές σε διαγωνισμό ρομποτικής

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.