1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Μαρία Πρωτοπαππά: Για να νιώσουμε και πάλι υπερήφανοι για το δήμο μας

0
Η υποψήφια δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Μαρία Πρωτοπαππά ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού, «Δύναμη Δημιουργίας», και παρουσίασε  τις αρχές και τις προγραμματικές θέσεις στην κατάμεστη αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου στο Λουτράκι. Η Μαρία Πρωτοπαππά εμφανώς συγκινημένη από τη στήριξη του κόσμου υποσχέθηκε ένα δήμο ανοιχτό σε όλους χωρίς διακρίσεις, με άμεσες λύσεις στα προβλήματα καθημερινότητας αλλά και σταθερά βήματα στην βιώσιμη ανάπτυξη για να κατακτήσει και πάλι ο δήμος την χαμένη αίγλη του. Σκληρή κριτική άσκησε στον πρώην συνεργάτη της και νυν δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη.
«Ο δήμος γράφει μια ντροπιαστική σελίδα της πολιτικής του ιστορίας και διέρχεται μια περίοδο βαθύτατης πολιτικής κρίσης. Μία κρίση τοξική. Κακουργήματα από δόλο που φαίνεται πως τέλεσαν σε βάρος του δήμου»
Η Μαρία Πρωτοπαππά αναφερόμενη στην δικαστική υπόθεση που εκκρεμεί με τους τρεις δημάρχους Λουτρακίου  Παύλου-Λογοθέτη-Γκιώνη (και θα πάει μετά τις εκλογές) ζήτησε από τους δημότες να μην αφήσουν το δήμο στην τύχη του. Έκλεισε την ομιλία της λέγοντας:
«Σε ότι με αφορά ζητώ δημόσια συγνώμη εάν στην άσκηση των καθηκόντων μου έκανα ακούσια κάποιο λάθος»
 

Παρουσίαση μελέτης για τον Ξενία της Αρχαίας Κορίνθου

Previous article

Ανακοινώνει δυο νέες γέφυρες ο Γιώργος Δέδες

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.