1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕΛΛΑΔΑ

Παρουσίαση μελέτης για τον Ξενία της Αρχαίας Κορίνθου

0

Ολοκληρώθηκε η αρχιτεκτονική μελέτη της Επαναλειτουργίας του Τουριστικού Περιπτέρου του ¨Ξενία¨ Αρχαίας Κορίνθου και της κατασκευής του υπαίθριου Θεάτρου Αρχαίας Κορίνθου που έχει αναλάβει το γνωστό γραφείο Αθηνών “Παπαγιάννης & Συνεργάτες” και έγινε μια πρώτη παρουσίαση αυτής της μελέτης στην αίθουσα του ΚΑΠΗ της Αρχαίας Κορίνθου
¨ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΝΔΥΛΗ¨.

Την μελέτη παρουσίασε ο Κορίνθιος αρχιτέκτονας κ. Δημήτρης Μπάρτζης, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την πολύχρονη συνεργασία την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Κορινθίων, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας και φυσικά το Γραφείο Μελετών.

Παρουσίαση μελέτης στην Αρχαία Κόρινθο

Σημαντική ήταν η παρέμβαση του υποψήφιου δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου, ο οποίος επισήμανε πως πέρα από το τεχνικό κομμάτι πρέπει να φροντίσουμε για την σύνδεση των αρχαιολογικών χώρων με την τοπική οικονομία, την τοπική γαστρονομία και την ανάδειξη ολόκληρης της περιοχής. “Χρειαζόμαστε μια σύγχρονη τουριστική ανάπτυξη”, είπε ο κος Νανόπουλος, “ώστε να έρχονται οι επισκέπτες στον τόπο μας και να παραμένουν εδώ περισσότερο από μία μέρα για να δουλέψουν και οι τοπικές επιχειρήσεις”.

 

Βρίσκει καταφύγιο στο Νεκροταφείο – Έκκληση βοήθειας για άστεγο

Previous article

Μαρία Πρωτοπαππά: Για να νιώσουμε και πάλι υπερήφανοι για το δήμο μας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.