ΑΡΧΕΙΟ SFEDONA.GRΥΓΕΙΑ

Η σύγχρονη γυναίκα με την ματιά του Florin Craus

0

Η σύγχρονη γυναίκα καλείται να ανταποκριθεί στους πολλαπλούς ρόλους και τις προκλήσεις της εποχής και να προσφέρει ισόνομα με τον άντρα στις οικογενειακές, επαγγελματικές αλλά και κοινωνικές υποχρεώσεις. Στην προσπάθειά της να ανταποκριθεί σε όλα αυτά, συχνά πιέζεται, αγχώνεται, εξαντλείται και ενίοτε υποχρεώνεται λόγω των κοινωνικών στερεοτύπων να αποδείξει την αξία της σε σύγκριση με άτομα του αντίθετου φύλου.

Δυστυχώς πολλές φορές η σύγκριση αυτή προκαλεί σύγκρουση με τα κατεστημένα στερεότυπα και έχει ως αποτέλεσμα βίαια σωματικά αλλά και ψυχικά ακραία φαινόμενα.

Υπό το πνεύμα αυτό και επ’ ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας την γυναίκας ο φωτογράφος Florin Craus σε συνεργασία με τον σύλλογο γυναικών Αγίων Θεοδώρων και υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, διοργανώνουν από 8 μέχρι 9 Μαρτίου 2019 στο ξενοδοχείο Beau Rivage στο Λουτράκι…


Εκδήλωση αφιερωμένη στη γυναίκα με τίτλο

“ Αιχμάλωτες ψυχές!”

Στην ανωτέρω εκδήλωση θα εκτεθούν φωτογραφίες με θέμα τη γυναίκα, ζωγραφική ντεκουπάζ και ομιλίες ψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού. Την εκδήλωση θα επενδύσει μελωδικά η χορωδία του συλλόγου γυναικών Αγίων Θεοδώρων.

Σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες.

Όλη η τουριστική Πελοπόννησος σε μια πλατφόρμα

Previous article

(Και άλλο) Ένα «ξεκάρφωτο» έργο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.