1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Λόγια αγάπης αντάλλαξαν Τατούλης-Οικονόμου

0

Την υποψηφιότητα του κ. Γεωργίου Οικονόμου με τη Νέα Πελοπόννησο στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019.

“Η συστράτευση του Γιώργου Οικονόμου ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δυναμική της Νέας Πελοποννήσου στην Κορινθία και την Πελοπόννησο. Πρόκειται για μια σημαντική προσωπικότητα με κρίσιμη παρουσία στο δημόσιο βίο και διακριτή δραστηριότητα στον επιχειρηματικό τομέα της Πελοποννήσου. Τον καλωσορίζω στην κοινή μας προσπάθεια και είμαι βέβαιος ότι η ιδιαίτερη σχέση του με τους πολίτες θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το προφίλ της Νέας Πελοποννήσου και την ουσιαστική σχέση εμπιστοσύνης της με τους πολίτες” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Ο Γιώργος Οικονόμου δήλωσε για την πρόσκληση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη “Για κάθε Πελοποννήσιο αποτελεί τιμή η επιλογή του περιφερειάρχη στο πρόσωπο του. Ο Πέτρος Τατούλης είναι το μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο της Πελοποννήσου και ο άνθρωπος που σε καιρούς χαλεπούς της δίνει δύναμη και αίγλη. Δεν μπορώ να λείψω από το προσκλητήριο και ενώνω τις δικές μου δυνάμεις με την “Νέα Πελοπόννησο”, για να πάμε τον αγαπημένο μας Μοριά ακόμα ψηλότερα και στις άκρες του κόσμου. Τα όνειρα μου για την Κορινθία, έχουν παράλληλη πορεία με το όραμα του Πέτρου Τατούλη και θα δώσω μαζί του τον κοινό αγώνα. Η Πελοπόννησος έχει περιφερειάρχη και μάλιστα τον καλύτερο”

 

Η ΔΕΗ δεν μπορεί να κόβει το ρεύμα λόγω οφειλών

Previous article

Ο Άδωνις στο Κιάτο (φωτορεπορτάζ)

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.