5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια βραδιά με επιχειρηματικότητα, πολιτική και πολύ… life style (photos)

0

Με πολλούς επισήμους αλλά και εκατοντάδες μέλη του επιχειρηματικού κόσμο της Κορινθίας πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η εκδήλωση για την κοπή πίτας του Επιμελητηρίου. Εκπρόσωποι της κυβέρνησης, βουλευτές, περιφερειάρχης, αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι και σύμβουλοι (νυν και υποψήφιοι), ηγεσία της Αστυνομίας και του Λιμεναρχείου, εκπρόσωποι της ΕΕΔΕ και μεγάλων επιχειρήσεων της Κορινθίας καθώς και μεγάλος αριθμός από τα μέλη του Επιμελητηρίου παρευρέθηκαν στο grand κοσμικό γεγονός των ημερών.

Έλαμψε η βραδιά από τα αμέτρητα φλας και από τις αστραφτερές παρουσίες που πότε χαμογελούσαν εγκάρδια στο φακό και πότε σφιγμένα. Οι χειραψίες και οι ευχές είχαν την τιμητική τους ενώ δεν έλειψαν τα πολιτικά πηγαδάκια και οι παρασκηνιακές συζητήσεις.

Ο πατέρας Αρκάδιος ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους μια ευλογημένη χρονιά, ενώ ο πρόεδρος μαζί με τα  μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου έκοψαν την πίτα. Ακολούθησε ένα σύντομο βίντεο με τις ευχές του Προέδρου κου Πιτσάκη, ο οποίος στη συνέχεια έκανε μια σύντομη ομιλία ως απολογισμό του έργου του Επιμελητηρίου στον πρώτο χρόνο προεδρίας του με κυρίαρχο σημείο την έκθεση «Πελοπόννησος 2018», επικεντρώθηκε στα μεγάλα προγράμματα και σε δράσεις που υλοποιούνται αυτή την περίοδο και έδωσε το στίγμα για την συνέχεια.

«Πριν ένα χρόνο δεσμεύτηκα ότι θα αλλάξουμε εποχή και θα δημιουργήσουμε ένα νέο και καινοτόμο Επιμελητήριο Κορινθίας» επισήμανε ο κος Πιτσάκης και έκλεισε με την ευχή το 2019 να είναι η χρονιά της Κορινθίας.

Οι Εμπορικοί Σύλλογοι Πελοποννήσου αγωνίζονται για την Κυριακάτικη Αργία

Previous article

Λάμπρος Κωστάρας: Οι λόγοι που στηρίζω τον Νίκο Σταυρέλη

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.