1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Καταχειροκροτήθηκε ο Νανόπουλος: Είμαστε ο συνδυασμός που ενώνει!

0

Ο υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος καλωσόρισε προσωπικά έναν προς έναν όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της Συμμαχίας Πολιτών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα σε γνωστό ξενοδοχείο της Κορίνθου. Και γεγονός είναι πως δεν ήταν και λίγοι όσοι έσπευσαν να δηλώσουν την υποστήριξή τους στο πρόσωπό του.

«Είμαστε ο συνδυασμός που ενώνει. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που κάνουμε διάσπαση στους Κορίνθιους», επισήμανε στην ομιλία του ο Βασίλης Νανόπουλος ρίχνοντας τα βέλη του εμφανώς προς Κροκιδά (υποψηφιότητα Πελοπίδα Καλλίρη).

Ενώ στρεφόμενος προς Κολιάτσου (Αλέξανδρο Πνευματικό) είπε στους δημότες: «Ίσες ευκαιρίες σε όλους . Και στις προμήθειες και στα έργα και στην εξυπηρέτηση. Γιατί δεν θεωρούμε πως υπάρχουν κάποιοι Κορίνθιοι προνομοιούχοι και κάποιοι άλλοι δεύτερης κατηγορίας. Αυτό συμβαίνει τώρα στο δήμο Κορινθίων και αυτό πρέπει να πάψει» .

«Για εμάς η συμμετοχή είναι σημαντική και η συνεργασία επίσης , όχι όμως η συναλλαγή», συνέχισε στο λόγο του ο Βασίλης Νανόπουλος και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Ο Βασίλης Νανόπουλος ανακοίνωσε 15 ονόματα υποψηφίων:

Έρρικα Καραμαλίκη
Σπύρος Ζαχαριάς
Φωτεινή Γαλάνη
Θέμης Κουτσογκίλας
Μιχάλης Παρασκευάς
Ανδρέας Πανούσης
Κάτια Μωραϊτη
Βίκυ Τσίγκου
Γιώργος Μαγκλάρας
Μαρία Κολοκοντέ
Νεκτάριος Ράφτης
Τάσος Χατζαντώνης
Ανδρέας Καλογιάννης
Βασιλική Παπαλεονάνδρου
Νεκτάριος Ράφτης

Με τον φωτογραφικό φακό του Τάκη Καρτσωνάκη:

Σύλλογος Γονέων προς Σχολική Επιτροπή: Η πολιτική είναι ΕΞΩ από το σχολείο μας

Previous article

Νεμέα: Δημότης αναλαμβάνει δράση με πριόνι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.