1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Πιτσάκης: Ας θέσει ο ΣΥΡΙΖΑ την Χρυσή Αυγή εκτός κοινοβουλίου…

0

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης απαντά στην σκληρή κριτική που του άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας για την απόφασή του να παραχωρήσει χώρο του Επιμελητηρίου για την εκδήλωση κοπής πρωτοχροννιάτικης πίτας της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

Το Επιμελητήριο Κορινθίας, παραχωρεί δωρεάν τις αίθουσες του, σε όλους τους νόμιμους συλλόγους και φορείς καθώς και στα νόμιμα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Δεν καθορίζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, τι είναι νόμιμο αλλά η δικαιοσύνη και οι θεσμοί.

Όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, έχουν χρησιμοποιήσει για εκδηλώσεις τους, το Επιμελητήριο, το οποίο έχει παραχωρηθεί, πάντα χωρίς την παρέμβαση της διοίκησης του, για το περιεχόμενο των εκδηλώσεων.

Σε αυτά ακριβώς τα πλαίσια είναι και η παραχώρηση στη Χρυσή Αυγή, για να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, αντί να καταγγέλλει τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, γιατί υλοποίησε απόφαση του θεσμού, δεν έχει παρά να θέσει το συγκεκριμένο κόμμα, εκτός κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

Μέχρι να το κάνει αυτό το Επιμελητήριο της Κορινθίας θα είναι ανοικτό σε όλους ακόμα και όταν διαφωνούμε ακραίως με τις απόψεις και τις θέσεις κάποιων φορέων, που μας το ζητούν.

Η Δημοκρατία επιβάλει ισονομία και αυτήν υπηρετούμε.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας

Πότε ανοίγουν τα σχολεία και οι αργίες του 2019

Previous article

Ξεκινούν προσφορές και εκπτώσεις στην αγορά

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.