1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Γ. ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ: “Οι Κορίνθιοι δεν σε φοβούνται κ.Πνευματικέ…”

0

“Οι μάσκες έπεσαν…”, αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μουρούτσος για τον δήμαρχο Κορινθίων Αλέκο Πνευματικό. Και συνεχίζει λέγοντας πως όσο και αν προσπάθησαν οι επικοινωνιολόγοι του δημάρχου Κορινθίων, να τον κρατήσουν στα όρια του θεσμικού και κοινωνικού του ρόλου, δεν τα κατάφεραν!

Ο Γιώργος Μουρούτσος παίρνει θέση στην διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ του Αλέκου Πνευματικού και του Γιάννη Καρασάββα και δηλώνει πως “Μερικές λέξεις του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Καρασάββα, ήταν αρκετές για να θυμήσουν και πάλι στους Κορίνθιους, τις αποκρουστικές συμπεριφορές του κ.Πνευματικού”.

Αναλυτικά αναφέρει στη δήλωσή του ο Γιώργος Μουρούτσος:

“Στην προσπάθειά του να μείνει γαντζωμένος στην καρέκλα του δημάρχου, δεν υπάρχει πλέον όριο, στο τι λέει και τι κάνει. Ασύστολα, προσπαθεί να ισοπεδώσει, ανθρώπους, οικογένειες και αντιπάλους, επειδή έκαναν το αμάρτημα, να μην σκύβουν το κεφάλι. Χωρίς ίχνος ντροπής και με χυδαιότητα, προσπαθεί να αποτρέψει κάθε σοβαρό άνθρωπο της Κορίνθου, να ασχοληθεί με τον δήμο και τα κοινά, γνωρίζοντας ότι θα δεχθεί ανήθικες επιθέσεις απο τον δήμαρχο της πόλης. Ο απερχόμενος δήμαρχος και τα ΜΜΕ που τον υπηρετούν προσπαθούν να στήσουν ένα σκηνικό λεκτικής βίας στην Κόρινθο, επειδή πιστεύουν ότι έτσι θα φοβηθούν οι Κορίνθιοι και θα τον ξαναψηφίσουν.

Οι Κορίνθιοι δεν σε φοβούνται κ.Πνευματικέ…!

Κανείς δεν σε φοβάται πλέον, γιατί όλοι γνωρίζουν ότι τελειώνεις. Μαζί σου τελειώνουν και οι συμπεριφορές που μας γυρίζουν αιώνες πίσω. Δεν σε φοβάται ούτε ο Γιάννης Καρασάββας, ούτε κανείς άλλος απο τον συνδυασμό “Πνοή Δημιουργίας”, γιατί σε γνωρίζουν και απο την όψη και απο την κόψη. Εσύ κ.Πνευματικέ έφτασες, χωρίς να κοκκινίζεις, να σπιλώσεις το ΠΑΣΟΚ, που σε ανέδειξε, σε στήριξε και σε έκανε δήμαρχο. Ο Μουρούτσος και ο Καρασάββας θα γλυτώσουν απο την αχαριστία σου; Εσύ κ.Πνευματικέ έφτασες να αποκαλείς “σαβούρα” τον Νίκο Σταυρέλη… Οσο και αν δεν σου αρέσει, οι άνθρωποι που νοιώθουν και είναι ελεύθεροι στην Κόρινθο, δεν σε ακολουθούν στο νέο σου παραλήρημα και συνεχίζουν την πορεία τους να φτιάξουν την Νέα Κόρινθο. Προσπαθείς να διχάσεις και πάλι την κοινωνία του δήμου, γιατί έτσι πιστεύεις ότι θα συγκρατήσεις και τους τελευταίους που έχουν μείνει κοντά σου. Οσο πιο γρήγορα καταλάβεις ότι αποτελείς παρελθόν, τόσο καλύτερα και για σένα και για την Κόρινθο.

Καληνύχτα κ. Πνευματικέ.

Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση του κου Καρασάββα αλλά και αυτήν που ακολούθησε ως απάντηση από τον κ. Πνευματικό

Η ανακοίνωση του κ. Καρασάββα

«Ανήκω στην κατηγορία των τυχερών Κορινθίων, που ποτέ και σε καμία εκλογική αναμέτρηση δεν στήριξα και δεν ψήφισα, τον απερχόμενο δήμαρχο Κορινθίων.

Ήμουν πάντα απέναντι στις πρακτικές αλλά και τις συμπεριφορές, που στόχο και σκοπό έχουν μόνο να παραπλανήσουν, τους πολίτες για να δαιωνίσουν, την παρουσία τους στην καρέκλα του δημάρχου.
Πέρασαν πέντε σχεδόν χρόνια από την τρίτη θητεία του κ.Πνευματικού, που όπως ομολογούν πλέον όλοι οι Κορίνθιοι ήταν τα χειρότερα και οδήγησαν την πόλη και τα χωριά σας πολλά βήματα πίσω.

Ο δήμαρχος πήγαινε χαλαρά και απολάμβανε την δημοτική εξουσία και ξαφνικά θυμήθηκε ότι πρέπει να «ανακαλύψει» τρικ για να επανεκλέγει και να πείσει τους Κορίνθιους ότι τόσα χρόνια είναι ανίκανοι να δουν το μεγάλο έργο που έχει παράγει.

Όμως ο απερχόμενος δήμαρχος μετά από μία ολόκληρη ζωή στην καρέκλα, λίγους μήνες πριν από τις εκλογές δεν έχει το δικαίωμα να δώσει και πάλι υποσχέσεις ή να ξεκινήσει μικροέργα, που ρίχνουν στάχτη στα μάτια του κόσμου.

Αυτή την στιγμή ο κ.Πνευματικός έχει ΜΟΝΟ υποχρέωση να απολογηθεί στους Κορίνθιους, για την κατάσταση της πόλης όχι μόνο στην καθημερινότητα, που είναι άθλια αλλά και γιατί ο δήμος είναι σε πλήρη καθυστέρηση σε όλους τους τομείς.

Ο κ.Πνευματικός έχει ήδη ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ και όσο αρνείται να το αποδεχθεί, διχάζει την πόλη μας και υποθηκεύει το μέλλον της.

Οι τελευταίες ημέρες του θυμίζουν έντονα τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας, με όλα τα χαρακτηριστικά τους.

Οι Κορίνθιοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο δήμαρχος τους χρωστά, ένα οργανωμένο και ανοικτό δήμο, έργα υποδομών που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής τους..

Μας χρωστά την Αισθητική, την Αρχοντιά, την Άδολη προσφορά, την Κοινή λογική και πολλά ακόμα…!

Πρέπει να απολογηθεί πως μετέτρεψε την διακυβέρνηση των ενεργών πολιτών…σε διακυβέρνηση των κολλητών και δημιούργησε την αυλή των θαυμάτων…

Το 2019 δεν θα γίνει νέο ’14 που ονειρεύεται μαζί με τους επικοινωνιολόγους του. Η ιστορία όταν επαναλαμβάνεται….είναι απλά μία φάρσα…!

Η αντιπολίτευση δεν θα γίνει παιχνίδι στα σχέδια του απερχόμενου δημάρχου, όσο και αν το προσπαθεί, γιατί στην περίπτωση του κ.Πνευματικού ισχύει η παροιμία…εκεί που μας χρώσταγε, θέλει να μας πάρει και την πόλη».

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής:

«Μεγάλη οργή προκαλούν όχι μόνο στη Δημοτική Αρχή αλλά και στους Δημότες του Δήμου Κορινθίων τα αναφερόμενα σε ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Καρασάββα, ο οποίος προφανώς έχει κοντή μνήμη και ξεχνά πολύ εύκολα.

Η οργή γίνεται μεγαλύτερη καθώς, όπως όλοι γνωρίζουν, ο κ. Καρασάββας αδυνατεί με βάση το μορφωτικό του επίπεδο να συντάξει μια απλή αίτηση, πόσο μάλλον να εκδώσει ανακοίνωση με πολιτικές τοποθετήσεις. Αλήθεια ποιος έχει συντάξει αυτή την ανακοίνωση και από ποιανού λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απεστάλη στα μέσα;

Τα όσα αναφέρονται στην εν λόγω ανακοίνωση δεν εκπλήσσουν κανένα, αφού τι μπορεί να περιμένει κανείς από έναν άνθρωπο που από το 2014 έως και σήμερα έχει πλησιάσει και έχει ενεργή συμμετοχή σε τρεις διαφορετικές παρατάξεις που διεκδικούσαν και διεκδικούν τα ηνία του Δήμου Κορινθίων;

Διερωτόμαστε λοιπόν: ποιες είναι οι βλέψεις του «γυρολόγου» Γιάννη Καρασάββα, ο οποίος ξαφνικά θυμήθηκε να εξαπολύσει επίθεση κατά του Δημάρχου, κου Αλέξανδρου Πνευματικού; Μήπως αντιλήφθηκε επιτέλους ότι η ακεραιότητα του Δημάρχου κ. Πνευματικού δεν επιτρέπει παρανοήσεις για άσκηση πολιτικής όπως ο κ Καρασάββας την φαντάζεται παρά μόνο μέσα σε πλαίσια και κανόνες που οι νόμοι ορίζουν και η Πορεία Ευθύνης ακολουθεί πιστά;

Τι άραγε έταξε στον κ. Καρασάββα ο συντάκτης αυτής της ανακοίνωσης προκειμένου αυτή να φέρει την υπογραφή του; Προειδοποιούμε: έχουν γνώση οι φύλακες. Οι δημότες του Δήμου Κορινθίων έχουν ασφαλώς αντιληφθεί τι συμβαίνει και η πολιτική τιμωρία θα είναι αμείλικτη».

Βασιλακόπουλος για τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις υπέρ ΤΕΡΝΑ

Previous article

Το βίντεo που ανέβασε ο Βασίλης Μπαλάφας στο instagram

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.