1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Τατούλης: Το 2019 θα είναι ένας χρόνος πολύ κρίσιμος

0

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς ακούστηκαν στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη. Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου έστειλε το μήνυμα του για το 2019.

«Καλωσορίζοντας το νέο χρόνο, το 2019, θέλω να ευχηθώ σε όλους τους απανταχού της γης Πελοποννήσιους, τους Λάκωνες, τους Αργολιδείς, τους Κορίνθιους, τους Μεσσήνιους και τους Αρκάδες χρόνια πολλά και καλά.

Εύχομαι το 2019 να είναι ένας καλός χρόνος. Να ξεπεράσει τις δυσκολίες που παρουσιάζονται στην Ελληνική κοινωνία. Να συνεργήσει ώστε οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας να απαλλαγούν από τον κακό τους εαυτό και να καταλάβουν ότι το αίτημα των πολιτών είναι να συνεννοηθούν. Να αφήσουν τα κομματικά τους μετερίζια και να δουλέψουν για το καλό του τόπου και για το καλό των πολιτών. Να απαλλαγούν από τα σύνδρομα του παλαιοκομματισμού και όλων αυτών των συνεργειών που δεν βοηθάν τον τόπο. Να καταλάβουν ότι το χρέος τους είναι να υπηρετήσουν την πατρίδα, τον τόπο και τον πολίτη.

Το 2019 θα είναι ένας χρόνος πολύ κρίσιμος, που όλοι θα δοκιμαστούμε στο αμόνι της προσφοράς και της ευθύνης που έχουμε απέναντι στο έθνος και στον τόπο.

Χρόνια πολλά και καλά καλή χρονιά το 2019».

Ένας πεύκος στη μέση του δρόμου εδώ και χρόνια!

Previous article

Προβλήματα ηλεκτροδότησης στον Κάτω Άσσο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.