5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένας πεύκος στη μέση του δρόμου εδώ και χρόνια!

0
Γύρω γύρω δρόμο και στη μέση ένα δέντρο! Κάπως φουτουριστικό ακούγεται αλλά είναι αληθινό και το είδαμε στην περιοχή Γαλότα Ισθμίων.
Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως τους δημιουργεί πολλά προβλήματα καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που πήγαν να τρακάρουν αφού το δέντρο βρίσκεται σχεδόν στη μέση του δρόμου και εμποδίζει τη διεύλευση των οχημάτων.
Ένας άντρας που το σπίτι του βρίσκεται επί του συγκεκριμένου δρόμου, παραπονιέται για την αδιαφορία του δήμου και δηλώνει πως ζούμε στη χώρα του παραλόγου:
“Δυστυχώς όταν έγινε η ασφαλτόστρωση του δρόμου (πριν 10 χρόνια περίπου) δεν πιέσαμε αρκετά το Δήμο. Τότε μας είχαν πει ότι θα το κόψουνε μετά την ασφαλτόστρωση γιατί δεν είχαν τα κατάλληλα μηχανήματα και θα έρθουν έπειτα να κλείσουν με πίσσα το τμήμα. 
Προσωπικά εγώ αλλά και άλλοι κάτοικοι τηλεφωνικά έχουμε ενοχλήσει το Δήμο από τότε σχεδόν σε ετήσια βάση άπειρες φορές.
Φέτος έχω ενοχλήσει 10 φορές (σε σημείο που να λένε στο Δήμο πάλι αυτός…). Έλπιζα ότι τουλάχιστον τώρα που πλησιάζουν εκλογές (δυστυχώς στην Ελλάδα έτσι λειτουργούν τα πράγματα, κάνουμε κάτι κοντά στις εκλογές και μετά λήθαργος) κάποιος θα ενδιαφερθεί.
Απογοήτευτηκα με την αδιαφορία όλων. Ζούμε στη χώρα του παραλογισμού”.

Κατέβασαν την τζαμαρία του Ριχάρδου στην Κόρινθο

Previous article

Τατούλης: Το 2019 θα είναι ένας χρόνος πολύ κρίσιμος

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.