1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΑΓΡΟΤΙΚΑ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Στηρίζουμε τον αγώνα των αγροτών στην Πελοπόννησο

0

Την άμεση συγκρότηση επιτροπής ελέγχου των κονδυλίων ΕΣΠΑ, τα οποία διατίθενται για τον σκοπό της ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ, χωρίς αποτέλεσμα και με συνεχή καταστροφικά επακόλουθα για την παραγωγή και τους παραγωγούς, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ζητά το Πράσινο Κίνημα και η υποψήφια Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιούλη Παπαδοπούλου.

Μετά τις καταγγελίες της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ( ΟΑΣΠΠ) και το συλλαλητήριο στην Τρίπολη, το Πράσινο Κίνημα δηλώνει απερίφραστα την αμέριστη στήριξη του αγώνα των αγροτών στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

Γιούλη Παπαδοπούλου (Πράσινο Κίνημα)

Η υποψηφία Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιούλη Παπαδοπούλου σε δήλωσή της επεσήμανε τα εξής : «Μέσω όλων των δυνάμεων που διαθέτουμε, θα δώσουμε τη μάχη μας για την προστασία της ελαιοπαραγωγής και του διάσημου και επίλεκτου προϊόντος της Πελοποννήσου, του ελαιόλαδου, που τα διάφορα μικροπολιτικά συμφέροντα, οι εργολαβικές διαπλοκές και οι πολιτικές εξόντωσης του λαού μας, το έχουν οδηγήσει σε οξεία κρίση διατήρησης και παραγωγικότητας, τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα επί της θητείας του σημερινού περιφερειάρχη. Γνωρίζουμε όλοι ότι η ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ αποτελεί κάθε χρόνο, πρόβλημα που μένει άλυτο, με διάφορες αήθεις και άτοπες αιτιολογήσεις. Το αποτέλεσμα όλων αυτών των πολιτικών είναι η  καταστροφή των αγροτών – ελαιοπαραγωγών και του ελαιόλαδου μας.
Ζητάμε επειγόντως, τόσο την κυβέρνηση, όσο και από την Ε.Ε. που στέλνει τα κονδύλια ΕΣΠΑ, να σπεύσουν σε άμεση επίλυση του θέματος της διαχείρισης των χρημάτων της δακοκτονίας. Η μέχρι τώρα λειτουργία, μέσα από την ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, απέτυχε, τα τελευταία χρόνια, αφού αφήνει εκτεθειμένους αγρότες και προϊόν, στην τύχη των εργολαβικών διακηρύξεων και των τεχνητών προβλημάτων. Το αποτέλεσμα όλων αυτών των πολιτικών  είναι η καταστροφή της παραγωγής και η εξόντωση των αγροτών μας και ελαιοπαραγωγών».

 

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ | Παίρνουμε Θέση—Η Πολιτική στην Πράξη

υποστηρικτές του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Διαγωνισμός Διηγήματος και Παραμυθιού │Τελετή απονομής διακρίσεων

Previous article

“Ανοίγει” το Κτηματολόγιο για Κορινθία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.