ΑΡΧΕΙΟ SFEDONA.GRΥΓΕΙΑ

Εκπαιδεύοντας γονείς. Μια νέα σχολή στην Κόρινθο από την Λαζανά Ολυμπιάννα

0


Γονιός δεν γεννιέσαι, γίνεσαι. Θα κάνεις οπωσδήποτε λάθη αλλά αυτό δεν αντικρούει το γεγονός πως μπορείς να γίνεις ένας καλός γονιός. Βεβαίως και λίγη βοήθεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, γιατί εκτός από ένστικτο χρειάζεσαι και γνώση.

Aν είσαι γονιός ή σκοπεύεις να γίνεις,  σου προτείνω το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 στις 7 το απόγευμα, να παρακολουθήσεις την ανοιχτή παρουσίαση του σεμιναριακού- βιωματικού κύκλου Σχολής γονέων της ψυχολόγου *Ολυμπιάννας Λαζανά στον χώρο του Big Dance Theory (Νοταρά 30), στην Κόρινθο.

Θα παρουσιαστούν οι θεματικές με τις οποίες θα καταπιαστούμε, και θα υπάρχει χρόνος για τις απορίες και τους προβληματισμούς μας.

*Η Ολυμπιάννα Λαζανά έκανε σπουδές Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Paul- Valery III στο Μοντπελιέ, στη Γαλλία. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που αφορούν την οικογένεια και τα παιδιά, καθώς και τον ενήλικο πληθυσμό. Έχει επίσης κάνει την προσωπική της ψυχοθεραπεία συστημικής προσέγγισης και εξακολουθεί να κάνει εποπτείες. Ζει και εργάζεται στην Κόρινθο. Νιώθει τυχερή που κάνει αυτό που αγαπά, δουλεύοντας με παιδιά, εφήβους, και τους γονείς τους! 

Οι γιορτές έρχονται! Προσοχή σε λανθασμένες κινήσεις και επιλογές

Previous article

Το διεθνές δίκτυο του Eurovelo περνάει από Κορινθία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.