1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΕκλογές 2019Πολιτικό Βαρόμετρο

Τι προσπαθεί να κάνει η ΝΔ στην Κόρινθο;

0

Πέντε μήνες μας χωρίζουν από τις κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και είμαστε στην τελική διαμόρφωση συνδυασμών και υποψηφίων.

Τις τελευταίες ημέρες αναπτύσσεται μεγάλο παρασκήνιο στους κύκλους της Νέας Δημοκρατίας, με τα στελέχη της να βρίσκονται σε ετοιμοπόλεμη κατάσταση ενόψει της επίσημης ανακοίνωσης στήριξης σε υποψήφιο δήμαρχο για τον δήμο Κορινθίων.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε συνέλευση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κορινθίας με σκοπό τα μέλη να συζητήσουν και να ψηφίσουν ποια υποψηφιότητα θα προτείνουν στη Συγγρού.

Από αυτή την συνέλευση κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για το τι έγινε και πως τελικά αντιλαμβάνεται κάθε μέλος (ανάλογα με τις προσδοκίες του) τα συμπεράσματά της.

Ένα σενάριο που διαδίδεται έντονα είναι ότι ο Βασίλης Νανόπουλος «έφαγε τα μούτρα του» γιατί  η συντριπτική πλειοψηφία πήγε με τον Πελοπίδα Καλλίρη.

Ο Βασίλης Νανόπουλος,  με δήλωσή του στα ΜΜΕ, καλεί τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κορινθίας  Χρήστο Κορδώση να διορθώσει και να ανασκευάσει τις ψευδείς δηλώσεις του, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα τον καταγγείλει ως κοινό ψεύτη.

Γιατί ο Βασίλης Νανόπουλος τοποθετείται με τόσο σκληρό τρόπο έναντι του πρώην … στενού συνοδοιπόρου του στη «Συμμαχία Πολιτών»;

Διαβάστε την σημερινή δήλωση του και θα καταλάβετε…

 

Δήλωση Βασίλη Νανόπουλου- υποψηφίου Δημάρχου Κορινθίων

Μετά την περιβόητη «έκτακτη» Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κορινθίας, ο πρόεδρος της Χρήστος Κορδώσης συνέχισε και σήμερα την μέθοδο της παραπληροφόρησης των μελών του κόμματος της ΝΔ.

Συγκεκριμένα είπε – σε συνεντεύξεις  του – ότι από την διευρυμένη Νομαρχιακή συνέλευση των 50 περίπου ατόμων από όλο το νομό , τοποθετήθηκαν υπέρ της υποψηφιότητάς μου 7 και υπέρ του κου Καλλίρη 40 κάτι, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι η μεγάλη πλειοψηφία από τους  συμμετέχοντες δήλωσαν μόνο ότι ο μοναδικός και τελικός κριτής σύμφωνα με τις κομματικές διαδικασίες είναι ο πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ και η όποια απόφασή του επί του θέματος, θα γίνει σεβαστή.Αυτές τις ψήφους ο κ Κορδώσης, προφανώς  συνυπολογίζει στον υποψήφιο της επιλογής του.

Κατόπιν και του σημερινού ολισθήματος προς την παραπληροφόρηση – αφού και την περιβόητη εισήγηση σχετικής  επιτροπής, εδώ και ημέρες την παρουσιάζει ως απόφαση στήριξης ή χρίσμα προς το πρόσωπο του κου Καλλίρη δημιουργώντας σκόπιμη σύγχυση στα μέλη του κόμματος – καλώ τον κο Χρήστο Κορδώση να διορθώσει και να ανασκευάσει τις ψευδείς δηλώσεις του, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα τον καταγγείλω ως κοινό ψεύτη.

Επίσης,πρέπει να διευκρινιστεί ότι  η διαδικασία αυτή δεν  προβλέπεται από το καταστατικό της ΝΔ , δεν  υπήρξεαπαρτία, δεν  ειδοποιήθηκανόλα τα μέλη(γιατί άραγε;) σε μια συνεδρίαση που μεθοδεύθηκε άρον-άρον; κλπ. …

Τέλος, ευχαριστώ θερμά όσους πήραν θέση υπέρ της υποψηφιότητας μου ως δημάρχου Κορινθίων . Ο αγώνας μας για έναν καλύτερο δήμο Κορινθίων θα συνεχιστεί μέχρι την τελική νίκη.

Οψόμεθα εις Φιλίππους….Ραντεβού στις κάλπες .

Βασίλης Νανόπουλος
επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών» και της μείζονος μειοψηφίας του δήμου  Κορινθίων

 

Σ.Σ. Η πάγια θέση μας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ότι τα κόμματα πρέπει να κρατήσουν αποστάσεις ασφαλείας, να διεκδικήσουν ισορροπίες και συνεργασίες και όχι να διχάζουν τις τοπικές κοινωνίες.

Δραστηριοποιείσαι στον αγροδιατροφικό τομέα; Ενημερώσου για το Focus

Previous article

Η οινοπαραγωγική ζώνη της Νεμέας και το Φράγμα του Ασωπού μπήκαν στο τραπέζι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.