ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Το κλειστό της Κορίνθου είναι μια «καυτή έδρα»

0

Ένα καταπληκτικό απόγευμα το χθεσινό για την ομάδα μας στο ΔΑΚ Κορίνθου! Όχι μόνο κατόρθωσε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα από τον Πρωτέα Βούλας πετυχαίνοντας την τρίτη «σερί» νίκη της στο Πρωτάθλημα, αλλά και να αποδείξει πως το κλειστό της Κορίνθου είναι μια «καυτή έδρα»!

Ο Πρωτέας, έχοντας έρθει στην Κόρινθο για να πάρει και την ρεβάνς του Απριλίου,
σ’ εκείνο το συγκλονιστικό παιχνίδι που πέρασε στην ιστορία για το buzzerbeater του Γιώργου Κατσαμάκη (το οποίο έδωσε και την νίκη) και το posterdanke του Δημήτρη Μακρή, «πάλεψε» το παιχνίδι ουσιαστικά στο πρώτο και το τελευταίο δεκάλεπτο.
Η ομάδας μας κατόρθωσε να φτάσει ακόμα και στο +23 ενώ όταν απειλήθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο με την διαφορά να είναι στο καλάθι, έδειξε πως μπορεί να αρθεί στο ύψος των όποιων αγωνιστικών περιστάσεων και με σοβαρότητα, σφιχτή άμυνα και αποτελεσματική επίθεση να πάρει τη νίκη, όπως και έγινε!

Σε καταπληκτική ημέρα οι Κεφαλάς και Μακρής με τον δεύτερο να υπενθυμίζει μάλιστα , 5 λεπτά πριν την λήξη, το κάρφωμα του Απριλίου με ένα ανάλογο που ξεσήκωσε το ΔΑΚ. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Νάσος Περωτής με απίστευτες μάχες κάτω από το καλάθι, ο Φώτης Γεωργίου που μας καρδιοχτύπησε αφού βρέθηκε στο έδαφος για αρκετή ώρα στο τελευταίο κρίσιμο πεντάλεπτο, ο Μάριος Σακελλαράκης, ο Ηλίας Θεοδωρίδης, στους διακριθέντες χωρίς ωστόσο κανείς να υπολείπεται αφού η ομαδική δουλειά είναι εκείνη που φέρνει τα αποτελέσματα και τις νίκες και «οδηγεί» με ασφάλεια στην επίτευξη των στόχων μας!

Η παρουσία του κόσμου αυτό το απόγευμα υπήρξε συγκλονιστική! Και στα 40 λεπτά του αγώνα αλλά και στις στιγμές που υπήρξε ένταση και ολιγόλεπτες διακοπές έδειξε πως μπορεί να είναι ο συν ένας παίχτης που χρειαζόμαστε και το κίνητρο εκείνο που δεν επιτρέπει σε κανέναν μας στιγμή να εφησυχάζει!

Με τέτοια κερκίδα και με τον «κακό μας εαυτό», που οδήγησε στις πρώτες ήττες και στον εφησυχασμό των αντιπάλων μας,
στα αποδυτήρια… όλα τα παιχνίδια θα είναι νίκες!!!

Το φύλλο αγώνος

ΚΑΟ Κορίνθου (Νικητόπουλος) : Γεωργίου 2, Σακελλαράκης 5, Μακρής 30 (4), Θεοδωρίδης, Κεφαλάς 18 (2), Μπαλης, Περρωτής 3, Πράττης 7 (1), Κωνσταντίνου 17 ( 5), Τασσιόπουλος , Αρσένης 2, Δανίκας.

Πρωτέας Βούλας (Βλάχος): Ματαλιωτάκης 15, Κυριλής 6, Ματσάγγος 6 (2), Μόρφης 8 (2), Φιλίππου, Αγγελόπουλος 8 (1), Παπαδάκης, Αυγενικός 10 (1), Παπαρέγκας 18 (1), Καματερός 4, Γεωργιάδης

Αναφέρετε την βλάβη του τηλεφώνου σας χωρίς χρέωση

Previous article

Τα παιδιά από το “Χαμόγελο” έζησαν την εμπειρία των 6km

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.