4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέοι και νέες bartenders διαγωνίζονται στο Λουτράκι

0

Η Ένωση Μπάρμεν Ελλάδος (ΕΜΕ) με την υποστήριξη του I.Ι.Ε.Κ. ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ, ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 10ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Young Bartenders την 4η Δεκεμβρίου 2018, στο Club Hotel Casino Loutraki, και προσκαλεί όλους τους νέους και νέες bartenders της χώρας να συμμετάσχουν.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν bartenders από ολόκληρη την Ελλάδα, ηλικίας από 18-26 χρόνων (ημερ. γέννησης από 04-12-1992 έως 04-12-2000) πού εργάζονται σε μπαρ είτε είναι σπουδαστές ή απόφοιτοι τουριστικών σχολών με εκπαίδευση στο μπαρ. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται για την ανάδειξη των καλύτερων νέων bartenders στην Ελλάδα και συγκεντρώνει κάθε χρόνο τη νέα και πολύ δυναμική γενιά επαγγελματιών που στελεχώνουν την αγορά.

Οι διαγωνιζόμενοι θα αξιολογηθούν γευστικά και τεχνικά σε μία πρωτότυπη συνταγή με βάση τα προϊόντα των χορηγών. Τις ικανότητες, δεξιότητες, γνώσεις παρασκευής και παρουσίασης κοκτέιλ και τεχνικής κατάρτισης των διαγωνιζομένων θα κρίνει, σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΜΕ, εξειδικευμένη κριτική επιτροπή η οποία απαρτίζεται από το Δ.Σ της Ένωσης καθώς και έμπειρους γευσιγνώστες, sommelier, δημοσιογράφους γαστρονομίας, managers και bartenders .

Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν σαν δώρα σεμινάρια που θα αφορούν το επάγγελμα μας, σε αναγνωρισμένες σχολές από την ΕΜΕ, και άλλα προϊοντικά δώρα.

H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Παράταση κέρδισαν οι παραγωγοί κορινθιακής σταφίδας

Previous article

Εκδήλωση για την Υπογεννητικότητα-Γονιμότητα-Εξωσωματική

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.