5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Τέρμα η κοροϊδία” φωνάζουν οι εργαζόμενοι του δήμου Κορινθίων

0

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Κορινθίων μετά από πολλές γραπτές και προφορικές ενοχλήσεις για το πρόβλημα της διάθεσης των Μέσων Ατομικής Προστασίας και του γάλακτος και ενώ η Δημοτική Αρχή τους είχε υποσχεθεί για την λύση του προβλήματος πριν το τέλος του έτους (2017), μέχρι και σήμερα το πρόβλημα παραμένει άλυτο.

Πότε επιτέλους θα δοθούν τα Μέσα Ατομικής Προστασίας και τα γάλατα στους εργαζόμενους κανονικά και χωρίς προβλήματα στη διανομή τους, τι θα γίνει με αυτά που δεν τους αποδόθηκαν από 01/01/2017  θα αποζημιωθούν και πότε;

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Λαμπαδάρης Δημήτρης δηλώνει :

“Έχουμε καταγγείλει επανειλημμένα πώς δεν εφαρμόζονται οι Νόμοι όσον αφορά στην Υγιεινή και την Ασφάλεια, που είναι η κύρια αιτία για θανατηφόρα ατυχήματα στην εργασία μας. Εάν η τύχη μας έχει ευνοήσει μέχρι και σήμερα η δημοτική αρχή καλό είναι να σταματήσει να παίζει με τις ζωές μας. Η ανέχεια και η κοροϊδία έχουν τελειώσει, οι εργαζόμενοι στην τελευταία συνέλευση τους έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Ξεκινούν τις κινητοποιήσεις τους την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 στο αμαξοστάσιο του Δήμου”.

 

Μπες στον μαγικό κόσμο της γλωσσολογίας

Previous article

Κόρινθος: Η καύση σκουπιδιών “πνίγει” τους Κορίνθιους

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.