Ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Κορδώσης υπήρξε για αρκετά χρόνια ένα από τα βασικά στελέχη της “Συμμαχίας Πολιτών” και στενός συνεργάτης του Βασίλη Νανόπουλου. Από την άλλη πλευρά η ιδιότητα του ως πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ Κορινθίας τον “εξανάγκασε” να αποχωρήσει από τον συνδυασμό και να δηλώσει ανεξαρτοποίηση. Παρασκηνιακοί ψίθυροι θέλουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να ετοιμάζει τον σημερινό αντιπεριφερειάρχη Πελοπίδα Καλλίρη για υποψήφιο δήμαρχο στην Κόρινθο, γυρίζοντας την πλάτη στον Βασίλη Νανόπουλο.
Ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος δήλωσε:
Ενημερώθηκα για την δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την «Συμμαχία Πολιτών» του Χρήστου Κορδώση.
Θέλω με την σειρά μου να τον ευχαριστήσω για την συνεργασία μας μέχρι πρόσφατα.
Είναι αυτονόητο πως κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του οι οποίες και κρίνονται από τους πολίτες .
Αυτές, με τον τρόπο και το χρόνο κατά τον οποίο εκδηλώνονται, προσδιορίζουν την στάση μας απέναντι στα δημόσια πράγματα .
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση των συνδημοτών μας που θα μας αναγνωρίσουν την υπεύθυνη παρουσία μας και πολυεπίπεδη προσφορά μας.
Έχω επίσης την βεβαιότητα και θα αποδώσουν σε όλους αυτό που μας αξίζει.
Σε κάθε περίπτωση η Συμμαχία Πολιτών συνεχίζει αταλάντευτη την πορεία της για ένα δήμο για όλους , τη νίκη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου και την αλλαγή διοίκησης στον Δήμο.
Comments