1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Αλλαγή πλεύσης για τον Χρήστο Κορδώση

0

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον Χρήστο Κορδώση να αλλάζει αυτοδιοικητικό στρατόπεδο. Μετά την δήλωση για την ανεξαρτητοποίηση του μάλλον αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη ανακοίνωση ενός νέου συνδυασμού με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Σε αναμονή …

Ακολουθεί η δήλωση:

Η συμμετοχή μου στα κοινά και ειδικότερα στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποτελεί για μένα τον τρόπο για την εκπλήρωση του καθήκοντος και της ευθύνης που  αντιλαμβάνομαι ότι μου αναλογεί ως πολίτη.

Μόνη μου δέσμευση σε αυτή την πορεία ήταν και είναι η αδιαπραγμάτευτη προσπάθεια για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τα παιδιά μας.

Αυτή τη δέσμευση και ευθύνη ανέλαβα από τους συντοπίτες μου που με εμπιστεύτηκαν το 2014 και με εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Κορινθίων, όπως και από την οικογένειά μου που με στηρίζει και σε αυτή την προσπάθεια.

Μια καθημερινή προσπάθεια που κατά την άποψή μου απαιτεί συνοδοιπόρους με κοινές προθέσεις, κοινό όραμα και συμφωνία στους τρόπους και τα μέσα υλοποίησής της. Τουλάχιστον κοινή αντίληψη για το αυτονόητο.

Αν αυτή η αυτονόητη (για μένα) συνθήκη δεν συντρέχει σε σημαντικό βαθμό, η προσπάθεια δε σταματά, γιατί η ευθύνη και το καθήκον δεν παύουν να υφίστανται, αλλά ο αγώνας για το καλό του τόπου δεν μπορεί να δίνεται πια με τους ίδιους συνοδοιπόρους, γιατί παύει να είναι εποικοδομητικός.

Με αυτές τις σκέψεις, δηλώνω με την παρούσα την ανεξαρτητοποίησή μου από τη Δημοτική Παράταξη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και ευχαριστώ θερμά τον επικεφαλής της Βασίλη Νανόπουλο για την κοινή μας πορεία και τους αγώνες που δώσαμε μαζί.

Ως ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος θα συνεχίσω να επιτελώ το καθήκον μου διεκδικώντας και στηρίζοντας ό,τι είναι προς όφελος των πολιτών του Δήμου Κορινθίων.

Η μεγαλύτερη ευθύνη που αναλαμβάνουμε με την εκλογή μας σε δημόσια αξιώματα, ήταν είναι και θα είναι η υπέρβαση του εαυτού μας. Γιατί αυτό αξίζει στον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

ΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΚΟΡΔΩΣΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κορινθίων

Αύξηση των πωλήσεων για την Landis+Gyr

Previous article

Η Χρυσή Αυγή στέλνει sms στους μαθητές και στέλνει “απεσταλμένους” στα σχολεία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.