1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Πρώην βουλευτίνα διεκδικεί τον δήμο Βέλου-Βόχας

0

Μια ακόμα δυνατή υποφιότητα έρχεται να προστεθεί για την διεκδίκηση του δήμου Βέλου-Βόχας. Η πρώην βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας στην Κορινθία Αθηνά Κόρκα ανακοίνωσε επίσημα πριν λίγη ώρα την υποψηφιότητά της. Να θυμίσουμε πως η Αθηνά Κόρκα εκπροσώπησε την Κορινθία στη Βουλή από το 2004 έως το 2009 και είναι η πρώτη γυναίκα Βουλευτής στην πολιτική ιστορία του Νομού Κορινθίας.

Η Ανακοίνωσή της:

Σε λίγους μήνες θα κληθούμε να αναδείξουμε τους νέους εκπροσώπους μας στις τοπικές και περιφερειακές μας κοινωνίες και πρόθεσή μου είναι να ενασχοληθώ με τον 1ο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα θα είμαι Υποψήφια Δήμαρχος Βέλου – Βόχας, στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά και ζω.

Είμαι αποφασισμένη να αγωνιστώ, με όπλο την πολυετή επαγγελματική μου εμπειρία καθώς και την σημαντική πολιτική μου σταδιοδρομία, για την λύση μικρών και μεγάλων προβλημάτων του τόπου μας, και το κυριότερο, ώστε να δώσουμε όλοι μαζί μια νέα ώθηση σε ένα δήμο με τόσες δυνατότητες και προοπτικές, όπως ο Δήμος Βέλου – Βόχας.

Αυτή είναι μια προσπάθεια η οποία, με σεβασμό στις υπόλοιπες υποψηφιότητες, ξεπερνά κομματικά χρώματα και πολιτικές πεποιθήσεις, καθώς τα προβλήματα του τόπου είναι προβλήματα όλων μας.

Έχω μάθει να συνεργάζομαι, να ακούω και να δρω αποτελεσματικά, εκπροσωπώντας ως βουλευτής τον τόπο μας, την Κορινθία, αλλά και μέσω της πολυετούς πολιτικής μου διαδρομής. Είμαι πεπεισμένη ότι παρά τις πρόσκαιρες δυσκολίες που μπορεί να υπάρξουν, αξίζει την συμμετοχή της καθεμιάς και του καθενός μας ώστε να αναβαθμίσουμε όλοι μαζί το περιβάλλον που ζούμε, βιοποριζόμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Αθηνά Κόρκα

 

«Την άκουσε» ο Λιανός με το κόλπο του Κορίνθιου μάγου

Previous article

Εδώ στην Kορινθο δεν θα έπρεπε να έχουμε κάτι ανάλογο;

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.