1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

“Ουδέν σχόλιο” για τα 7 χιλιάρικα

0

Το σκάνδαλο των 7.000 ευρώ συζητιέται έντονα τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Κορίνθου. Καμία επίσημη τοποθέτηση πάνω στο θέμα δεν έχουμε ως ώρας από τον δήμαρχο Κορινθίων Αλέκο Πνευματικό. Και η αλήθεια είναι πώς να δικαιολογήσεις στους δημότες ότι πρόκειται να διαθέσεις μέρος των χρημάτων τους (γιατί για λεφτά των δημοτών πρόκειται) για να αγοράσεις 15 στυλό (466,66 ευρώ έκαστο) και να τα διαθέσεις ως αναμνηστικά δώρα στη Σχολή Γονέων;

Ωστόσο αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι έχουν ήδη κατακρίνει την απόφαση αυτή του δημάρχου και ζητούν να έρθει θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Να επισημάνουμε πως το Δημοτικό Συμβούλιο έχει εγκρίνει το ποσό των 37.000 ευρώ ως το συνολικό ποσό δαπάνης για το πρόγραμμα υλοποίησης της Σχολής Γονέων. Αυτά τα 37.000 ευρώ αναμένουμε από την δημοτική αρχή να τα διαχειριστεί όχι μόνο με διαφάνεια αλλά και με σύνεση και λογική κρίση. Και φυσικά να τονίσουμε πως δεν φταίει σε καμία των περιπτώσεων ο επιχειρηματίας που ορθώς καταθέτει μια προσφορά σε αυτό που του ζητάει ο δήμος. Οι αποφάσεις των τοπικών αρχόντων κρίνονται εδώ.

Είναι ένα θέμα που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένουμε τις εξελίξεις…

Επιδοτούμενα σεμινάρια για εργαζομένους │Δήλωσε συμμετοχή

Previous article

Επαναφορά αποζημιώσεων στους πολίτες

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.