1_ΚΟΡΙΝΘΙΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Στην Κόρινθο αθλητισμός σημαίνει μόνο ποδόσφαιρο;

0

Η δημοσιότητα που πήρε το θέμα για την επιχορήγηση ή μη του αθλητικού σωματείου ΠΑΣ Κόρινθος, άνοιξε ένα μακρύ διάλογο στα social. Ο Γιάννης Βασιλόπουλος, πρόεδρος του ΠΑΣ, φορτσάρει επιθετικά εναντίον του δημάρχου Αλέκου Πνευματικού και των απομεινάντων συμβούλων του όχι απλά γιατί αρνούνται την επιδότηση αλλά ούτε καν φέρνουν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, μετά την αίτηση που έχει υποβληθεί από τον Αύγουστο. Ο Γιάννης Βασιλόπουλος καταγγέλλει:

«Στραγγαλίζουν την ομάδα της ΚΟΡΙΝΘΟΥ για να γίνει το χατίρι του δημάρχου , που έχει βάλει σκοπό εδώ και 3 χρόνια να καταστρέψει την ομάδα μας»

Οι φωνές της αντιπολίτευσης ορθώνονται εντός και εκτός της αίθουσας συμβουλίου  ωστόσο «νέοι παίκτες» θέτουν νέους προβληματισμούς.

Η Μαρία Βικτωράτου ένα από τα πρόσωπα στην διοίκηση της ΑΣΠ Κόρινθος γράφει στον τοίχο της μεταξύ άλλων:

« Συγγνώμη…έχουμε μια ομάδα βόλεϊ στην πόλη μας που παίζει Volley League , είναι η πρώτη γυναικεία ομάδα της Πελοποννήσου που ανέβηκε στην μεγαλύτερη κατηγορία της Ελλάδας και μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο;
Φαίνεται πως ο αθλητισμός είναι μόνο το ποδόσφαιρο αφού εκεί επικεντρώνεται το ενδιαφέρον σας. Φαίνεται εξάλλου και από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του νομού μας.
Ένα κλειστό γυμναστήριο και δεκάδες γήπεδα ποδοσφαίρου.
Γιατί????
Γιατί μόνο γήπεδα ποδοσφαίρου?
Γιατί μεγάλες επιχορηγήσεις μόνο σε ομάδες ποδοσφαίρου?
Αυτά τα ερωτήματα καλούμαστε να απαντάμε στα παιδιά και στους γονείς του συλλόγου μας και όχι μόνο καθημερινά».

Σχολή Επιμορφώσεως Οικογένειας στην Κόρινθο

Previous article

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μελισσοκόμοι Κορινθίας;

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.