1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Αλλάζει χέρια το 4Χ4 τζιπ του δήμου Βέλου – Βόχας

0

Με προσωπική του απόφαση ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος προχωρά στη δωρεά του δημαρχιακού οχήματος 4Χ4 προκειμένου να συμβάλει κατά το δυνατόν στην καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής του δήμου Βέλου-Βόχας.

Ο Αννίβας Παπακυριάκος πήρε αυτή την απόφαση κατανοώντας την ανάγκη για περαιτέρω αστυνόμευση, ασφάλεια και προστασία των κατοίκων του δήμου Βέλου-Βόχας, αλλά και αναγνωρίζοντας το ιδιαίτερα δύσκολο έργο των αστυνομικών του Α.Τ. Βραχατίου, το οποίο αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες στην αστυνόμευση όλης της περιοχής ευθύνης του. Στόχος της δωρεάς είναι να βοηθηθούν οι αστυνομικές δυνάμεις στο ιδιαίτερα απαιτητικό έργο τους με περιπολίες και καταδιώξεις ακόμη και σε εδάφη ή περιοχές, όπου τα συμβατικά οχήματα δεν ενδείκνυνται για αποστολές.

Το όχημα, αφού τροποποιηθεί κατάλληλα, στα χρώματα και αποκτήσει τα διακριτικά της Ελληνικής Αστυνομίας θα δωριστεί επίσημα με σχετικό πρωτόκολλο, όπου θα αναφέρεται ότι θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες αστυνόμευσης, στην περιοχή ευθύνης του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου.

Η ώρα της Συμμαχίας Πολιτών

Previous article

Οι Μικρασιάτες χρειάζονται ένα Μουσείο και όχι μια κρύα αποθήκη κειμηλίων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.