1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Η ώρα της Συμμαχίας Πολιτών

0
Κήρυξε την έναρξη του προεκλογικού αγώνα χθες βράδυ ο Βασίλης Νανόπουλος από το Σολωμό Κορινθίας. Σε μια ανοιχτή συνάντηση πολιτών απέναντι σε μυστικούς δείπνους άλλων υποψηφίων, δίνοντας το στίγμα της πολιτικής του στρατηγικής.
«Οτιδήποτε γίνεται στην Συμμαχία Πολιτών, γίνεται φανερά»
Ανάμεσα σε νέους και παλιούς φίλους της παράταξης, ο Βασίλης Νανόπουλος υπενθύμισε το εκλογικό αποτέλεσμα της τελευταίας εκλογικής αναμέτρησης στον δήμο Κορινθίων (έχοντας σχεδόν το 50% των ψηφοφόρων και χάνοντας την δημαρχία για λίγους ψήφους) και αναφέρθηκε στα 4 χρόνια εποικοδομητικής αντιπολίτευσης που ακολούθησαν.
«Τώρα είναι η ώρα της Συμμαχίας Πολιτών»
Από όλη την ομιλία του Βασίλη Νανόπουλου θα σταθώ στο εξής που νομίζω πως είναι και ο διακαής πόθος κάθε συνειδητοποιημένου δημότη. Η δημιουργία ενός σύγχρονου δήμου όπου κάθε δημότης θα έχει τις υπηρεσίες που περιμένει από τον δήμο και δεν θα χρειάζεται ο δήμαρχος να επέμβει προσωπικά, πελατειακά για να δώσει λύσει σε θέματα καθημερινότητας και όχι μόνο. Μεγάλο το στοίχημα αυτό για τον Βασίλη Νανόπουλο, σε έναν δήμο που το ρουσφέτι και το πελατειακό κράτος αποτελεί μια πονεμένη ιστορία και οδηγεί μόνιμα στην διαπλοκή. Θα καταφέρει να αντισταθεί στο σύστημα;  Μένει να δούμε…

Μάθε από ειδικευμένους γιατρούς για τις τελευταίες εξελίξεις στον καρκίνο του μαστου

Previous article

Αλλάζει χέρια το 4Χ4 τζιπ του δήμου Βέλου – Βόχας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.