4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απροσδόκητες ιστορίες για ενήλικες

0

Η Μαρία Παπανικολάου αφηγείται απροσδόκητες ιστορίες για ενήλικο κοινό το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, στο Θέατρο του Περιγιαλίου, στις 20.00 μμ.

Για μιάμιση ώρα περίπου ακούγονται ιστορίες από τα μήκη και τα πλάτη τούτης της γης με κοινό παρονομαστή την ανατροπή και το απροσδόκητο.

Με λεπτές δόσεις χιούμορ, αλλά σκοτεινή διάθεση η προφορική λογοτεχνία ζωντανεύει στη σκηνή του Θεάτρου Περιγιαλίου και ο λόγος που δημιουργείται εκείνη τη στιγμή αυτόματα και αυθόρμητα, κυριαρχεί. Η βουτιά προς τα μέσα, μας μεταφέρει στο μη πραγματικό, στη σύμβαση του παραμυθιού και ο χώρος μεταμορφώνεται και μεταμορφώνει.

Ιστορίες και παραμύθια που γράφτηκαν, διαβάστηκαν ή ακούστηκαν θα γίνουν η λεπτή κόκκινη κλωστή πάνω στην οποία θα ισορροπήσει για άλλη μια φορά ο ΛΟΓΟΣ της αφηγήτριας που μαζί με το κοινό θα φτιάξουν τις ιστορίες τους σε μια βραδιά γεμάτη με τα δώρα του …απροσδόκητου, του ξαφνικού αλλά όχι του τυχαίου. Θα ακουστούν ιστορίες από την Ελλάδα, την Αφρικανική ήπειρο, την Ευρώπη αλλά και την Ασία.

 

Τηλέφωνα κρατήσεων: 27410 86330, 6989 189368, 6984 697844

 

Λίγα Λόγια : Η Μαρία σπούδασε δημοσιογραφία & Σύγχρονη Ευρωπαϊκή Ιστορία, απέκτησε μεταπτυχιακό στην Κοινωνική και Πολιτιστική Ιστορία (ΜΑ af Arts),  γράφει σε εφημερίδες, blogs και περιοδικά ενώ είναι συγγραφέας ενός βιβλίου για παιδιά (Η απίστευτη ιστορία του θεού Διόνυσου, εκδόσεις Οσελότος). Εργάστηκε επί σειρά ετών στο ραδιόφωνο και σε εκδοτικούς οίκους (Ελληνικά Γράμματα, Μεταίχμιο, Ίνδικτος, Αερόστατο, Μίνωας).  Ασχολείται με το Θέατρο και την Αφήγηση από το 1996. Ζει μόνιμα στη Νεμέα Κορινθίας.

 

Κυριακάτικη περιβαλλοντική δράση στο Καλαμάκι

Previous article

«Οι δρόμοι της Ελιάς»: Ένα Εθνικό Ερευνητικό Δίκτυο για ένα εθνικό προϊόν

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.