Όταν ο Λάκης έγραφε

Οι “ταλιμπάν” του Αλέκου και του Μπάμπη εν δράσει

0

Δημοσιεύουμε σήμερα αποκαλυπτικές φωτογραφίες για να ενημερωθεί η κοινή γνώμη ποιοι και με ποιο τρόπο τελείως αυθαίρετα και παράνομα μπάζωσαν τις σιδηροδρομικές γραμμές στο ύψος του Λεχαίου του Δήμου Κορινθίων .

Η κίνηση αυτή έγινε ουσιαστικά με απόφαση και σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής και συγκεκριμένα του δημάρχου Αλέκου Πνευματικού και του αντιδημάρχου Μπάμπη Καμπούρη και με εκτελεστικά όργανα κάποιους “ταλιμπάν” του δημάρχου και του αντιδημάρχου.

Δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα και τα οφέλη των συμμετεχόντων στην επιχείρηση. Κάτοικοι του Λεχαίου που αντιτίθενται στο μπάζωμα του δικτύου του ΟΣΕ μας ενημέρωσαν ότι οι μισοί περίπου από τους συμμετέχοντες ήταν κάτοικοι της περιοχής του. Υπήρχαν και λίγοι Αλβανοί ενώ οι υπόλοιποι είναι άγνωστο από που ήρθαν.

Επειδή μας ρώτησαν κάποιοι αναγνώστες μας ποια είναι η θέση του επίσημου ΟΣΕ για το μπάζωμα των γραμμών και την διάνοιξη διαβάσεων, δημοσιεύουμε ένα έγγραφο ντοκουμέντο που έχει σταλεί από τον ΟΣΕ στους Δήμους, φυσικά και στον Δήμο Κορινθίων.

Άρα δεν δικαιούται κανένας “Πνευματικός και Καμπούρης” να λένε ότι δεν γνώριζαν!

Οι φωτογραφίες είναι στην διάθεση του ΟΣΕ , της Αστυνομίας και της Εισαγγελίας .

Το έγγραφο του ΟΣΕ :

Λάκης Γιαννιδάκης
7/8/2013

Πάμε για βήμα …

Previous article

Εντυπωσιακή εμφάνιση και μια μεγάλη διάκριση για τον ΟΑΚ

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.