Όταν ο Λάκης έγραφε

Κύριε Πανούση, μην ξεχάσετε η έρευνα για τα Κέντρα Αλλοδαπών να περιλαμβάνει και το Κέντρο της Κορίνθου

0

Το ενημερωτικό site bloko.gr δημοσιεύει σήμερα δήλωση του συμπατριώτη μας αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση σύμφωνα με τον οποία ο Υπουργός είναι αποφασισμένος να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο σχετικά με τις αναθέσεις έργου που έγιναν στο Κέντρο Αλλοδαπών της Αμυγδαλέζας σε φίλους και κουμπάρους ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Υπουργός τόνισε στον δημοσιογράφο του bloko.gr όταν αυτός του επεσήμανε για τις πληροφορίες που υπάρχουν με τις αναθέσεις έργου σε φίλους και κουμπάρους ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ ότι δεν έλαβε ακόμα το ενημερωτικό δελτίο από το Υπουργείο, αλλά ξεκαθάρισε με έμφαση:

“Γνωρίζω όμως πολύ καλά τί γίνεται. Ήδη, υπάρχει μεγάλη βοή από τον Έβρο για τα τροφεία και για τα κέτερινγκ της Αμυγδαλέζας. Θα ζητήσω όλες τις συμβάσεις και για τα τροφεία και για τα τσάρτερ. Γιατί και η δική μου αίσθηση είναι πως γίνεται μεγάλο πάρτυ, με μεγάλα χρηματικά ποσά. Άλλο όμως η αίσθηση και άλλο η απόδειξη. Αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω είναι ότι θα ελεγχθούν όλα και πως το πάρτι θα τελειώσει”.

Αγαπητέ κ.Υπουργέ για το πάρτι της Κορίνθου δεν έχετε ακούσει τίποτα ;

Εδώ να δείτε, κ. Πανούση, τι πάρτι έγινε με τις απ ευθείας αναθέσεις!

Και δεν αποτελεί «αίσθηση» αυτό που σας λέμε . Υπάρχουν σωρεία στοιχείων και αποδείξεων γι αυτό το «πάρτι» της Κορίνθου.

Αφήστε τα επίσημα έγγραφα του Υπουργείου και στείλτε ένα κλιμάκιο επιθεωρητών να ερευνήσουν τι  έγινε στην Κόρινθο.

Να σας πουν και για τον ρόλο του Δημάρχου Κορινθίων  που σας επισκέφτηκε πριν μερικές μέρες  γεμάτος …. αγανάκτηση για να φύγει το Κέντρο Αλλοδαπών  από το στρατόπεδο.

Να ερευνήσετε κ Υπουργέ αν τις απ ευθείας αναθέσεις από την ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ τις έπαιρναν – εντελώς συμπτωματικά- ΜΟΝΟ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ του Δημάρχου Κορινθίων, ενδεχομένως και κάποιων άλλων πολιτικών προσώπων του τόπου μας. Σημειώστε ότι μέχρι σήμερα εξακολουθούν να είναι και κολλητοί φίλοι ανώτερων αξιωματικών και πρώην ανώτερων αξιωματικών της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

Τόσο εμείς μέσα από την δημοσιογραφική μας έρευνα ,όσο και έντιμοι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας , αυτοδιοικητικοί και επαγγελματικοί φορείς της πόλης μας έχουν να σας αποκαλύψουν … πάρα , πάρα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα !

 

Συμπολίτες επαγγελματίες του χώρου της εστίασης που είχαν όλες τις προϋποθέσεις και δοκιμάζονται άγρια από την κρίση εκλιπαρούσαν την Δημοτική Αρχή και την Αστυνομική αρχή να πάρουν κι αυτοί ένα μικρό κομμάτι από την «πίτα» στα κέτερινγκ του Κέντρου Αλλοδαπών Κορίνθου με τα 1200 άτομα . Μάταια όμως γιατί υπήρχε το γνωστό σε όλους τους Κορίνθιους προκλητικό μονοπώλιο του «Δημοτικού Μάγειρα» !

Κάτι ανάλογο βέβαια και με «Δημοτικούς Εργολάβους» που ενώ ασχολούνται με δημόσια έργα έφτασαν να πουλάνε στο Κέντρο ακόμα και…. οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες!

Διαδήλωση Αστυνομικών από όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τις συνθήκες εργασίας τους στο Κέντρο Αλλοδαπών

Σας στέλνουμε το σημερινό μας πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ αγαπητέ κ. Υπουργέ και σας κάνουμε γνωστό επειδή έχουμε ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα ,ότι είναι απαίτηση της τοπικής κοινωνίας  να ανοίξετε τον «φάκελο» και για το πάρτι της Κορίνθου σχετικά με το Κέντρο Αλλοδαπών. Να ελεγχτούν και να γίνουν γνωστά τα «πάντα όλα» !

Στη διάθεσή σας χωρίς φόβο και πάθος!

 

Λάκης Γιαννιδάκης
06/03/2015

Οι 1000mods σου προτείνουν τι να κάνεις αν βρεθείς στο Χιλιομόδι

Previous article

Ληστεία στα διόδια Σπαθοβουνίου – Οι δράστες απείλησαν με … ομπρέλες!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.