4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΥΓΕΙΑ

Κατάστημα Xenogiorgis │50 χρόνια ιστορίας απαράμιλλου στυλ

0
Tο φημισμένο κατάστημα Xenogiorgis έκλεισε 50 χρόνια! Το γιόρτασε προσφέροντας στους πελάτες του την απόλαυση της καθημερινής πολυτέλειας σε απίστευτα προσιτές τιμές. Αυτό εξάλλου είναι και το νέο επικοινωνιακό concept της επιχείρησης Xenogiorgis που ετοιμάζει να λανσάρει στην αγορά μέσω της νέας διαφημιστικής καμπάνιας που θα ξεκινήσει πριν την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.   Το κατάστημα Xenogiorgis αποτελεί σημείο αναφοράς για την Κορινθία στο καλό δώρο. Και επειδή τίποτα δεν κερδίζεται τυχαία, έχει αληθινό ενδιαφέρον να μάθετε πως ξεκίνησαν όλα … Το καλοκαίρι του 1967, ο Γιώργος Ξενογιώργης νεαρός 27 ετών, αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρο του. Άνοιξε τα φτερά του και κατευθύνθηκε προς νέους ορίζοντες αφού πρώτα αποχώρησε από την επιχείρηση που διατηρούσε ο πατέρας του. Δημιούργησε τη δική του εμπορική επιχείρηση και άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στην οδό Ερμού στην Κόρινθο. Το αντικείμενο ήταν νέο για την Κορινθία του 1967. Αντιπροσωπείες  μεγάλων Αμερικανικών οίκων ηλεκτρικών ειδών. Τηλεοράσεις, ψυγεία, πλυντήρια, στερεοφωνικά συγκροτήματα ήχου made in U.S.A . Με μόνο κεφάλαιο την εξυπνάδα του, το εμπορικό μυαλό και ταλέντο που διέθετε, την ευγένεια του και την μεγάλη αγάπη του κόσμου, έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία.
  Η καλή φήμη του καταστήματος xenogiorgis ταξίδευε πολύ γρήγορα και η πελατεία αυξανόταν ραγδαία και σε άλλους νομούς της Πελοποννήσου .  

Το κατάστημα xenogiorgis καθιερώνει τη λίστα γάμου

Ο Γιώργος Ξενογιώργης ήταν λάτρης της υψηλής αισθητικής, του καλού γούστου και αδιαπραγμάτευτος  στο θέμα της άριστης ποιότητας. Αγαπούσε το όμορφο, το φίνο, το ξεχωριστό, το πρωτοποριακό αλλά και το γοητευτικό κλασσικό. Τολμηρός και πρωτοπόρος στον κλάδο του, ταξιδεύει στις μεγάλες Μητροπόλεις, επισκέπτεται μεγάλους Οίκους και τις σπουδαίες εκθέσεις προϊόντων και με οδηγό τον εμπορικό του οίστρο, ακολουθεί το όνειρο του. Αρχή των  ’70’s , αλλάζει το αντικείμενο της επιχείρησης του και δοκιμάζει κάτι εντελώς καινούργιο και πρωτοποριακό για την εποχή. Εμφανίζει στο κοινό την νέα αντίληψη που επικρατούσε στην Ευρώπη της έννοιας  “δώρο” και  “διακόσμηση”.  

Κάνε την κάθε σου μέρα και στιγμή ξεχωριστή, όπως είναι!

  Αντικείμενα διακόσμησης αλλά και χρήσης πολύ υψηλής ποιότητας των μεγάλων Οίκων της Ευρώπης και της Αμερικής , με πρωτοποριακό design και χρώμα , σε πολυτελή συσκευασία δώρου, κάτι ασυνήθιστο για την εποχή εκείνη στην Κόρινθο και καθιερώνει τη λίστα γάμου. Από τους πρώτους Έλληνες μεγάλους δασκάλους της Τέχνης  “Του” να προσφέρεις
The  Art  of  Giving  

Κατάστημα xenogiorgis … the art of giving!

  Το  1978  η επιχείρηση xenogiorgis μεταφέρεται σε ιδιόκτητο  κατάστημα, στην οδό Κολιάτσου  36 όπου βρίσκεται έως σήμερα.

Ο Αλέξανδρος Ξενογιώργης συνεχίζει την παράδοση xenogiorgis σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς

Πολλά χρόνια καλός μαθητής δίπλα στον πατέρα  Γιώργο, ο γιος  Αλέξανδρος Ξενογιώργης , έρχεται και επισήμως στην επιχείρηση  το 1993 μετά τις σπουδές του  στο οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε) στη Διοίκηση  Επιχειρήσεων και την εξειδίκευσή του στο Marketing . Έχοντας πυξίδα του την αγάπη για το ωραίο και σχεδιαστικό γνώμονα την πρωτοπορία και την ανανέωση της καθημερινής μας αισθητικής και διάθεσης , οδηγεί την επιχείρηση  ΞΕΝΟΓΙΩΡΓΗΣ προσφέροντας στο κοινό μία πλούσια και συνεχώς ανανεωμένη ποικιλία προϊόντων και προσωπική εξυπηρέτηση στο φιλικό περιβάλλον του καταστήματος, το οποίο σας προσκαλεί να επισκεφθείτε.

Πιέσεις Λυμπεροπούλου σε Τατούλη για το τρένο στην Πελοπόννησο

Previous article

Φάλια Παπαγιαννοπούλου: Aπαραίτητη ικανότητα του μαέστρου είναι να μπορεί να διαχειρίζεται ομάδες

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.