ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018», η επόμενη μέρα

0

Η ώρα του απολογισμού έφτασε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης, με σύσσωμη την διοικητική επιτροπή και τα μέλη της Αναπτυξιακής, κάλεσε σε συνέντευξη τύπου σήμερα το μεσημέρι τα ΜΜΕ με θέμα την έκθεση «Πελοπόννησος 2018»  που φιλοξενήθηκε στο λιμάνι της Κορίνθου από 3 έως 7 Οκτωβρίου 2018.

Ο πρόεδρος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την επιτυχημένη διεξαγωγή της έκθεσης και την μεγάλη επισκεψιμότητα που σημείωσε . Έκανε λόγο για 35.000 επισκέπτες στο πενθήμερο που διήρκησε. Κάτι που ενθουσίασε και τους εκθέτες αλλά και την τοπική αγορά της Κορίνθου που «ζωντάνεψε» από κάθε άποψη.

Σε ερώτηση του sfedona.gr αν έχει μια πρώτη εικόνα από ποιες περιοχές είχαμε επισκεψιμότητα εκτός από την Κορινθία. Ο Παναγιώτης Πιτσάκης απάντησε πως μεγάλο ποσοστό των επισκεπτών ήταν από Αττική αλλά φυσικά και από όλη την Πελοπόννησο . Βεβαίως θα έχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει  εφόσον μελετηθούν και έχουμε σαφή στατιστικά στοιχεία τα οποία και θα ανακοινωθούν μελλοντικά.

«Γύρω στις 10.000 ευρώ είναι το ποσό που έχει συγκεντρωθεί  από την είσπραξη  του συμβολικού εισιτηρίου εισόδου στην έκθεση  (1ευρώ) και μέρος των εσόδων αυτών θα διατεθεί για οικονομική ενίσχυση μελών του επιμελητηρίου που επλήγησαν από την κακοκαιρία», τόνισε ο Παναγιώτης Πιτσάκης σε σχετική ερώτηση του sfedona.gr .

Κατηγορηματικός ήταν στις δηλώσεις του όσον αφορά την σκληρή κριτική που  δέχτηκε από την αντιπολίτευση για τον τρόπο που τους απέκλεισε από την βραδιά βράβευσης των επιχειρηματιών στο Καζίνο Λουτρακίου.

«Όλο το διάστημα που προετοιμάζαμε την έκθεση δεν φάνηκαν και δεν μας στήριξαν πουθενά. Αντιθέτως μας έκαναν “πόλεμο”. Γιατί να τους προσκαλέσουμε; Για να φωτογραφηθούν μόνο και μόνο με τον υπουργό;»

Παναγιώτης Πιτσάκης, Σωτήρης Σπηλιωτακάρας και Δημήτρης Μπίτζιος

Κλείνοντας ο πρόεδρος Παναγιώτης Πιτσάκης ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση της έκθεσης , την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την μεγάλη στήριξη, τους χορηγούς, τους επιχειρηματίες και ευχήθηκε να γίνει θεσμός ως Διεθνή έκθεση Πελοποννήσου.

Ο Βάτραχος που έγινε διάσημος στα social επειδή βρέθηκε σε λάθος σημείο

Previous article

Μόνιμη θέση εργασίας στο δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.