4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Την ανανέωση του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας οραματίζεται ο Χρυσοβαλάντης Μέλλος

1

Σε τελική ευθεία για τις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας που θα διεξαχθούν την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Αδειμάντου 63 στην Κόρινθο.

Στις εκλογές δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι γιατροί είναι ταμειακώς ενήμεροι.

Τρεις συνδυασμοί θα αναμετρηθούν στην κάλπη για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας καθώς και των άλλων οργάνων του Συλλόγου (Δείτε εδώ αναλυτικά).

Ο γιατρός Χρυσοβαλάντης Μέλλος, ηγείται του συνδυασμού «Πνοή» και όπως δήλωσε στο Sfedona.gr «Όλα ξεκίνησαν από μια ιδέα… μια ανάγκη… μια προοπτική. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργήθηκε με όραμα την ανανέωση του Ιατρικού Συλλόγου σε πολλαπλά επίπεδα. Είμαστε μια νέα πρόταση. Νέοι γιατροί, πλην όμως έμπειροι, με ισχυροί σκέψη και θέληση».

Στην ερώτηση του Sfedona.gr, ποια βασικά προβλήματα διαπιστώνει πως αντιμετωπίζει σήμερα ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας, ο υποψήφιος πρόεδρος του συλλόγου απάντησε: «Ο σύλλογός μας είναι απρόσωπος και υστερεί στην παραγωγή έργου. Τα προβλήματα που προκύπτουν είναι πολλά και η παρουσία του συλλόγου, σε θέσεις υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας, είναι τουλάχιστον ισχνή. Ο κάθε ιατρός θέλει ένα σύλλογο με θέση και άποψη. Σκοπός της «Πνοής» είναι να γίνει προέκταση του ιατρείου όλων των ιατρών».

Ένα ακόμα θέμα που έθιξε ο Χρυσοβαλάντης Μέλλος είναι ότι η ευρύτερη κοινωνία της Κορινθίας δεν γνωρίζει για την ύπαρξη του Ιατρικού Συλλόγου .

«Δεν έχουμε σταθεί δίπλα στην κοινωνία. Δεν έχουμε δεσμούς μαζί της. Θέλουμε να συνεισφέρουμε ΟΛΟΙ και σε πρωτοβάθμιο επίπεδο και να βρεθούμε κοντά στον κόσμο.

 

Ο Χρυσοβαλάντης Μέλλος υπηρετεί την ιατρική και τον δημόσιο χαρακτήρα της τα τελευταία 12 χρόνια. Μέχρι τώρα έχει τελέσει πρόεδρος συλλόγου ειδικευόμενων ιατρών Κορινθίας (2008-2011) και το 2014 εκλέχτηκε εκπρόσωπος ιατρών στο διοικητικό συμβούλιο  του Γ.Ν. Κορίνθου, ενώ από το 2011 σήμερα εκλέγεται στο διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας.

Σήμερα η δίκη για το άγριο φονικό στο Σοφικό Κορινθίας

Previous article

Ο Βάτραχος που έγινε διάσημος στα social επειδή βρέθηκε σε λάθος σημείο

Next article

You may also like

1 Comment

  1. […] που όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο μας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) υπόσχεται να φέρει την ανανέωση του Ιατρικού […]

Comments are closed.