1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίπλα στους πλημμυροπαθείς βρέθηκε κλιμάκιο του ΚΚΕ 

0

Τις διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων και των δημοτικών και περιφερειακών αρχών για την έλλειψη έργων υποδομής που αφήνουν αβοήθητο τον πληθυσμό απέναντι στις φυσικές καταστροφές ανέδειξε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, μιλώντας χτες βράδυ σε συγκέντρωση κατοίκων του Κιάτου.

Λίγη ώρα νωρίτερα, είχε γίνει περιοδεία κλιμακίου του Κόμματος σε πλημμυροπαθείς καταστηματάρχες στο Βραχάτι Κορινθίας, που είδαν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από την πλημμύρα που έπληξε την περιοχή το Σάββατο 29 Σεπτέμβρη.

Ο Ν. Καραθανασόπουλος ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το ΚΚΕ για την ανάδειξη του προβλήματος σε επίπεδο κοινοβουλίου και τη διεκδίκηση λύσεων, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη να πάρουν οι κάτοικοι την υπόθεση στα χέρια τους διεκδικώντας άμεση καταγραφή και αποζημίωση στο 100% των ζημιών, λήψη μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας.

Τους κάλεσε επίσης να συγκεντρώσουν δυνάμεις και να παλέψουν για έναν δρόμο ανάπτυξης που θα έχει στο επίκεντρό του την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και όχι την κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων.  

Πως θα κάνετε το παιδί σας να μην φοβάται τον οδοντίατρο

Previous article

Σήμερα η δίκη για το άγριο φονικό στο Σοφικό Κορινθίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.