4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Το Ράλλυ Κορίνθου επιστρέφει!

0

Το Ράλλυ Κορίνθου επιστρέφει στο Πρωτάθλημα μετά από 6 χρόνια απουσίας, και η οργανωτική επιτροπή ετοιμάζει ένα αγώνα αντάξιο του ονόματος του.

 

Του ονόματος του που για φέτος αλλάζει, μετά από απόφαση των 2 σωματείων που το διοργανώνουν, ο αγώνας θα ονομαστεί Ράλλυ Κ.Κυρίτση .

 

Η Α.Λ.Α.Κορινθίας & η Α.Λ.Α θέλουν να τιμήσουν έτσι την Καίτη Κυρίτση που ήταν από τους ιδρυτές της Λέσχης της Αθήνας αλλά και μέντορας για την Λέσχη της Κορίνθου. Άλλωστε η Κυρία Καίτη , όπως όλοι την προσφωνούσαμε ήταν και αυτή που έκανε πράξη για πρώτη φορά την συνεργασία των 2 σωματείων το 2004 με το 8ο Ράλλυ Κορίνθου & 32ο Μαυρό Ρόδο , αγώνας που ουσιαστικά έβαλε τον αγώνα μας στο Πρωτάθλημα Ελλάδας για πρώτη φορά.

 

 

Το  Ράλλυ Καίτη Κυρίτση  είναι ο 5ος αγώνας  του 54ο Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Χωμάτινων Ράλλυ 2018 ( Ράλλυ Κορίνθου) που έχει προκηρύξει η Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ ενώ προσμετρά  στο Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων & στο Κύπελλο Χώματος 2018 ( Ράλλυ Μαύρο Ρόδο)   .

 

Στις 3-4 Νοεμβρίου η πόλη της Κορίνθου θα αποτελέσει για πάλι  το κέντρο του αγώνα .Οι ειδικές διαδρομές του αγώνα θα είναι 2 στον αριθμό που θα γίνουν από 3 φορές για τον αγώνα του πρωταθλήματος και από 2 φορές για τον αγώνα του Κυπέλλου και τα Ιστορικά.

 

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα δουλεύει για να παρουσιάσει έναν αγώνα προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής ,με έξυπνο σχεδιασμό πρωτοποριακό , οικονομικό , με εύκολες αναγνωρίσεις που πιστεύουμε θα ικανοποιήσει  αγωνιζόμενους αλλά και θεατές .

 

 

Επισκεφτείτε το επίσημο site του αγώνα www.rallykorinthou.gr για συνεχή ενημέρωση .

Με θετικά μηνύματα ολοκληρώθηκε η «Πελοπόννησος 2018»

Previous article

H Κορινθία μέσα από τη μουσική και τη λογοτεχνία του 19ου αιώνα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.