4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα απέραντο εργοτάξιο το Βραχάτι σήμερα!

0

Σήμερα, στο Βραχάτι, τρεις μέρες μετά την καταστροφή, όλοι δούλευαν πυρετωδώς! Στην παραλία δύο μηχανήματα του στρατού έχουν αναλάβει δράση στο σημείο της ακτογραμμής που πλήγηκε περισσότερο, αποκαθιστώντας πρωτίστως τις βλάβες, ξεμπαζώνοντας και επαναφέροντας σταδιακά το φυσικό τοπίο…

Η άμεση ανταπόκριση του στρατού στο αίτημα που κατέθεσε από την πρώτη ώρα της θεομηνίας ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος είναι καθοριστική και εξαιρετικά σημαντική. Εκτός από τα μεγάλα οχήματα-ερπυστριοφόρα που διέθεσε για την αποκατάσταση των εκτεταμένων καταστροφών και τον καθαρισμό στην ακτογραμμή της παραλιακής ζώνης του δήμου, στην περιοχή κατέφτασαν και υδροφόρες οι οποίες βοηθούν στην καθαριότητα των δρόμων.

Στην παραλία Βραχατίου ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε σήμερα το μεσημέρι τον δήμαρχο Βέλου-Βόχας Αννίβα Παπακυριάκο, τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Ανέλιξη Ανδρέα Σιάχο, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βραχατίου Μάκο Νικολάου και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Μπεκιάρη, οι οποίοι συντόνιζαν το έργο αποκατάστασης της παραλίας αλλά και επιχειρούσαν και οι ίδιοι όπου χρειαζόταν!

gnomipoliton.wordpress.com

 

 

 

Μια έξυπνη ιδέα που λύνει το πρόβλημα έλλειψης κλειστών αθλητικών χώρων

Previous article

Το μεγαλείο μιας γυναίκας που τιμά τo μεγαλύτερο δώρο… τη ζωή!

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.