4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στον Γιάννη Λαρσινό αφιερωμένη η έκθεση «Πελοπόννησος 2018»

0

Εξαιρετική η πρωτοβουλία των διοργανωτών της έκθεσης «Πελοπόννησος 2018» να την αφιερώσουν στην μνήμη του Κορίνθου επιχειρηματία Γιάννη Λαρσινού που αναπάντεχα έφυγε από την ζωή στις 15 Ιουλίου του 2018.

Η είδηση του θανάτου του  είχε συγκλονίσει την οικογένειά του, τους εργαζόμενους της ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε., την τοπική κοινωνία, φίλους και συνεργάτες του από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου που υπήρξε και στενή φίλη του, μίλησε συγκινημένη  για την μεγάλη απώλεια του Γιάννη Λαρσινού κατά την διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης.

«Στις εκθέσεις και αφού περνούσαμε από όλα τα περίπτερα, αποκαμωμένοι, καθόμασταν στο τέλος πάντα στο περίπτερο του Ομίλου ΛΑΡΣΙΝΟΣ. Με τον Γιάννη συζητούσαμε και θυμάμαι πως πάντα μας έλεγε, όσο απογοητευμένοι και αν ήμασταν κάποιες φορές από τις δύσκολες καταστάσεις, να μην σταματάμε, να συνεχίζουμε και ότι όλα θα πάνε καλά. Το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα. Στο περίπτερο του Ομίλου ΛΑΡΣΙΝΟΣ, θα μιλήσουμε με τον γιο του, τον Ηλία και θα συνεχίσουμε όπως θα επιθυμούσε να κάνουμε ο Γιάννης».

Το βίντεο – αφιέρωμα στον Γιάννη Λαρσίνο λόγω τεχνικού κωλύματος δεν κατέστη δυνατό να το δούμε στο video wall της έκθεσης , σύμφωνα με πληροφορίες θα προβληθεί στην τελετή λήξης.

 

Στα εγκαίνια της έκθεσης «Πελοπόννησoς 2018»

Previous article

Το Χιλιομόδι αποκαλύπτει τα μυστικά του …

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.