Όταν ο Λάκης έγραφε

Ευτυχώς τα εγκαίνια της έκθεσης δεν έγιναν πασαρέλα … ομιλητών

2

Τελικά ο Έλληνας δεν αποχωρίζεται εύκολα τις κακές του συνήθειες !

Εκεί που λέμε να αλλάξουμε σελίδα και να πάμε μπροστά … φτού κι απ την αρχή πάλι πίσω.

Σε κάθε επίσημη εκδήλωση γκρινιάζουμε και διαμαρτυρόμαστε για εκείνο το αστείο και κουραστικό από κάθε άποψη “παρευρίσκονται και χαιρετίζουν!”

Και δώστου χαιρετισμό -που συνήθως γίνεται ομιλία- όλων των παρευρισκόμενων επισήμων.

Βουλευτών, αυτοδιοικητικών, πολιτευτών και βάλε…

Και ξαφνικά βλέπουμε σε μερικά blogs-λιβανιστήρια συγκεκριμένων αυτοδιοικητικών,να διαμαρτύρονται γιατί δεν έδωσε το λόγο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου στον τάδε και στον τάδε και στον τάδε.

Πολύ καλά και πολύ σωστά ο Βασίλης Νανόπουλος κράτησε την σεμνή τελετή των εγκαινίων στο επίπεδο της σοβαρότητας και της αξιοπρέπειας.

Αν μόνο έπρεπε να δώσει τον λόγο σε έναν ακόμη αιρετό ήταν ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης που πιστεύουμε ότι με τις ενέργειες που έχει κάνει στο τομέα του εμπορίου και των Πελοποννησιακών προϊόντων θα είχε να πει σημαντικά πράγματα στην έκθεση.

Εξάλλου, όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου τις επόμενες μέρες σε παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης θα έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει θέματα και προτάσεις σχετικά με το εμπόριο και το ”Καλάθι Πελοποννησιακών Προϊόντων”.

Αν όμως έδινε στα εγκαίνια τον λόγο στον Πέτρο Τατούλη σίγουρα θα έπρεπε για λόγους πρωτοκόλλου και δεοντολογίας να δώσει τον λόγο και στον Γενικό Γραμματέα αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσο Αποστολόπουλο.

Από εκεί και πέρα μόνο ως καλαμπούρι μπορούμε να δούμε κάποιες διαμαρτυρίες όπως για τον δήμαρχο Κορινθίων.

Η έκθεση λέγεται ΚΟΡΙΝΘΙΑ και όχι ΚΟΡΙΝΘΟΣ . Με την ίδια λογική που κάποιοι υποστηρίζουν ότι έπρεπε να μιλήσει ο Αλέκος Πνευματικός με την ίδια λογική θα έπρεπε να μιλήσουν και οι δήμαρχοι Σικυωνίων , Λουτρακίου Αγιών Θεοδώρων και Βέλου -Βόχας (Σπύρος Σταματόπουλος , Κώστας Λογοθέτης και Αννίβας Παπακυριάκος αντίστοιχα) που επίσης παρευρίσκονταν στην έκθεση . Με την ίδια λογική , να μην έλεγαν και δυο κουβέντες οι βουλευτές μας Κώστας Κόλλιας και Κατερίνα Φαρμάκη; Και μια σημαντική προσωπικότητα όπως αυτή του Κορίνθιου αντιπροέδρου της Ν.Δ και πρώην επιτρόπου περιβάλλοντος στην ΕΕ Σταύρου Δήμα;

Τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργο Δέδε θα τον αφήναμε απ’έξω; Τους δύο θεματικούς αντιπεριφερειάρχες Λάκη Παπαφωτίου και Ντίνα Νικολάκου θα τους αφήναμε παραπονούμενους; Τον πρώην Νομάρχη Νίκο Ταγαρά;

Τον συμπαθέστατο και πανταχού παρόντα Στέλιο Μάρκελλο που τον βάζετε;

Τελικά θα είχε ξημερώσει και ακόμα θα είχαμε χαιρετισμούς επισήμων.

Λάκης Γιαννιδάκης
23/09/2011

Νανόπουλος:To στρατόπεδο δεν θα γίνει θυσία στα «κατόπιν ενεργειών» του κ. Πνευματικού

Previous article

Ήρθαν τα πρώτα χιόνια στη Ζήρεια

Next article

You may also like

2 Comments

  1. Νάνσυ ειναι εξαιρετική η ιδέα σου να ανεβάζεις άρθρα του πατέρα σου..
    Μήπως θα μπορούσες να ανεβάσεις και ραδιοφωνικές εκπομπές του?
    Μας εκανε ραδιοφωνική και τηλεοπτική συντροφιά τόσα χρόνια αλλά στο youtube δεν υπάρχει επαρκές υλικό!
    Εαν φυσικά έχεις στο αρχείο σου..

    1. Υπάρχουν ηχογραφημένες εκπομπές σε κασέτες. Θέλει αρκετή επεξεργασία για να ανέβουν στο διαδίκτυο. Θα προσπαθήσω… Ευχαριστώ για την επικοινωνία.

Comments are closed.