1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλειστικές δηλώσεις του Φάνη Κουρεμπέ για το ενδεχομένο υποψηφιότητας του στην Κορινθία

0

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του Κορίνθιου γ.γ. του Υπουργείου Υποδομών Γιώργου Δέδε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ (πρώην αντιπεριφερειάρχης με τον Πέτρο Τατούλη το 2010 και υποψήφιος το 2014 ως επικεφαλής της παράταξης «Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία»), αν και θεωρείται σχεδόν βέβαιο.

Το Sfedona.gr πριν ένα μήνα, έχοντας σοβαρές πληροφορίες που ήθελαν τον ΣΥΡΙΖΑ να εξετάζει  στενά το ενδεχόμενο υποψηφιότητας για την θέση του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας τον σημερινό πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ, είχε δημοσιεύσει σε άρθρο του  (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ):

Σύμφωνα με πληροφορίες του sfedona.gr, η Κουμουνδούρου έχει σχεδόν αποφασίσει για το πρόσωπο που θα είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας στο πλευρό του Γιώργου Δέδε. Πρόκειται για έναν άνδρα με ισχυρή κομματική παρουσία και επιρροή σε έναν μεγάλο επαγγελματικό κλάδο στην Κορινθία.

Το sfedona.gr επικοινώνησε σήμερα με το Φάνη Κουρεμπέ και του έθεσε το ερώτημα αν θα είναι μαζί με τον Γιώργο Δέδε στις επόμενες εκλογές για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

“Να ξεκινήσω πρώτα με την δηλωση ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη θέση που υπηρετώ αυτή την στιγμή. Χαίρομαι που μπορώ να προσφέρω με μετρήσιμα αποτελέσματα σε έναν χώρο που τον γνωρίζω καλά και τον αγαπώ. Είμαι διαθέσιμος όμως να βοηθήσω όπου χρειαστεί και μου ζητηθεί, σε μια προσπάθεια που υλοποιείται με θετικό πρόσχημα για την ανάπτυξη του τόπου μας”.

Σε ερώτηση του sfedona.gr για την σχέση του με τον Γιώργο Δέδε, ο Φάνης Κουρεμπές απάντησε πως διατηρεί μια πολύ καλή σχέση με τον νυν γενικό γραμματέα και πολλές φορές είναι σε επαφή συζητώντας για διάφορα θέματα που προσπαθούν να επιλύσουν σε συνεργασία. Ενώ βλέπει θετικότατα το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

“Ο Γιώργος Δέδες είναι ένα πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση που έχει ήδη προσφέρει μεγάλο έργο και σίγουρα έχει πολλά να δώσει ακόμα”

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΑΝΗ ΚΟΥΡΕΜΠΕ

Γεννήθηκε το 1965 και μεγάλωσε στον Άσσο Κορινθίας.

Είναι γεωπόνος–βιοκαλλιεργητής. Απόφοιτος του Γ. Π. Α. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Διατηρεί κατάστημα γεωργικών εφοδίων και δραστηριοποιείται ως σύμβουλος γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Καλλιεργεί βιολογική επιτραπέζια σουλτανίνα και παράγει βιολογικό ελαιόλαδο από το 2006. Ασχολείται επίσης με την κατασκευή και συντήρηση έργων πρασίνου.

Συμμετέχει στην πολιτική από το 1983 ως μέλος του ΚΚΕ εσωτερικού, σε μαζικούς φορείς, κινήματα και από το 2003 είναι μέλος του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκλέχθηκε βουλευτής Κορινθίας από το Γενάρη ως τον Αύγουστο του 2015.

Διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου Γεωπόνων Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Κορινθίας, του οποίου είναι μέλος του Δ.Σ. μέχρι σήμερα και μέλος της διοικούσας επιτροπής του παραρτήματος Πελοποννήσου, Δυτ. Στερέας και Ιονίων νήσων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

 

Πως θα προστατεύσουμε την υποθηκευμένη δημόσια περιουσία της Πελοποννήσου;

Previous article

Γύρω στις 800.000 ευρώ “έπεσαν” σήμερα στην Κορινθία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.