4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαμάχη Πνευματικού – Ζημινοπουλου : Το θέμα ΔΕΝ θεωρείται λήξαν

1

Το επεισόδιο που σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ μεταξύ του δημάρχου Κορινθίων Αλέκου Πνευματικού και της οικογένειας  Ζημινοπούλου (πατέρας και κόρη) κατά την διάρκεια του  Motor Festival στην Κόρινθο, φαίνεται πως δεν έληξε οριστικά στο αστυνομικό τμήμα. Ο δήμαρχος Κορινθίων με τις δηλώσεις του στο ekorinthos.gr «αναζωπύρωσε» την εύφλεκτη κατάσταση μεταξύ των δυο πλευρών.

Τα όσα ο δήμαρχος αφηγήθηκε για το άγριο επεισόδιο (που η δημοσιότητά του ξεπέρασε τα Κορινθιακά σύνορα) δεν συμβαδίζουν με τα όσα συνέβησαν στην πραγματικότητα σύμφωνα με την Μαριαλένα Ζημινοπούλου.

Θεωρούσαμε ότι ο όρος «δήμαρχος» είναι συνώνυμο των λέξεων «σοβαρότητα» και «αλήθεια». Φαίνεται ότι στην Κόρινθο οι λέξεις έχουν χάσει τη σημασία τους εδώ και καιρό.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει η Μαριαλένα Ζημινοπούλου και ισχυρίζεται πως το θέμα θα λυθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της απάντησής της στα όσα ισχυρίζεται ο Αλέκος Πνευματικός :

Η συνέντευξη του δημαρχουμε την οποία διαστρεβλώνει και πάλι τα πραγματικά γεγονότα, με αναγκάζει να δώσω τις αναγκαίες διευκρινίσεις.
Πράγματι με ήρεμο τόνο εκφράσθηκε προς τον δήμαρχο το παράπονο της διαφορετικής αντιμετώπισης. Συγκεκριμένα την εκδήλωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην οποία μάλιστα είμασταν σαν επιχείρηση χορηγοί ( αποδεικνύοντας έτσι ότι δεν έχουμε προσωπικές διαφορές με κανένα), για την οποία υπήρξαν πληροφορίες ότι η αστυνομία ζήτησε να διακοπεί γιατί δεν υπήρχαν όλες οι προβλεπόμενες άδειες, ο δήμαρχος το ανέλαβε προσωπικά και την στήριξε, ενώ σε άλλη εκδήλωση λόγω πολιτικής σύγκρουσης του με πρώην συνεργάτη του την σταμάτησε αν και είχαν δοθεί οι απαραίτητες από την ίδια του την υπηρεσία εγκρίσεις.

Η απάντηση του μας εξέπληξε αφού ήταν άκρως υβριστική προς την οικογένεια μας, η οποία είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία και δεν έχει προκαλέσει οτιδήποτε σε αντίθεση με τις πολλές και γνωστές προσωπικές περιπέτειες του ιδίου.

Η υβριστική συμπεριφορά του προξένησε την έκρηξη πολλών παρισταμένων οι οποίοι τον αποδοκίμασαν και σημειώθηκαν και αψιμαχίες.

Ζητήσαμε την επέμβαση της αστυνομίας και έτσι βρεθήκαμε όλοι στο αστυνομικό τμήμα. Δυστυχώς προσήλθαν και ορισμένοι «αυτόκλητοι προστάτες του » ένας εκ των οποίων μάλιστα είχε το θράσος να μας απειλήσει και στο αστυνομικό τμήμα. Δεν γνωρίζω από τι ήθελε να προστατευθεί. Μην του επιτεθεί στο τμήμα και τον κτυπήσει μία γυναίκα;

Τελικά αφού μας ζήτησε συγγνώμη την αποδεχθήκαμε και θεωρήσαμε ότι έληξε το θλιβερό αυτό επεισόδιο.

Δυστυχώς την Δευτέρα ακούσαμε την συνέντευξη του δημάρχου με την οποία προσπαθεί να διαστρεβλώσει τα γεγονότα.

Προσπαθούμε σαν οικογένεια πρώτα αλλά και σαν επιχείρηση, να λειτουργήσουμε μέσα στους κανόνες που θέτει η πολιτεία και να μην προκαλούμε ή ενοχλούμε με ενέργειες και συμπεριφορές που έτσι κι αλλοιώς δεν συνάδουν με την αγωγή που έχουμε δεχθεί. Δεν θα επιτρέψουμε όμως σε κανέναν, σε όποια καρέκλα και να κάθεται, να μας συκοφαντεί και να προσπαθεί να νας χρησιμοποιεί σαν πιόνια σε παράξενα, βρώμικα και ανόητα πολιτικά παιχνίδια στα οποία δεν είμαστε διατιθεμένοι να συμμετάσχουμε.

Η γνωστή υπόθεση των αγώνων θα πάρει τον δρόμο της στις δικαστικές αίθουσες.
Τα πρόσφατα επεισόδια , τα ψεύδη και οι συκοφαντίες ακολουθούν με μήνυση την οποία θα καταθέσει ο πληρεξούσιος δικηγόρος μας εντός των ημερών.

Θεωρούσαμε ότι ο όρος «δήμαρχος» είναι συνώνυμο των λέξεων «σοβαρότητα» και «αλήθεια». Φαίνεται ότι στην Κόρινθο οι λέξεις έχουν χάσει τη σημασία τους εδώ και καιρό.

Μαριαλένα Ζημινοπούλου

Έσκασε βόμβα – Δημ. Τζαναβάρας: Την ανάπλαση στα Περιβολάκια ανέλαβε ο Καλατράβα

Previous article

Πότε τα Εξαμίλια θα αποκτήσουν security;

Next article

You may also like

1 Comment

  1. […] δημάρχου Κορινθίων με γνωστό επιχειρηματία της πόλης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)  που οδήγησε τον πρώτο πολίτη της πόλης στο […]

Comments are closed.