1_ΚΟΡΙΝΘΙΑ4_ΚΟΙΝΩΝΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

150.000 ευρώ δίνει η Περιφέρεια για την «Πελοπόννησο 2018» στην Κόρινθο

0

Στο χθεσινό περιφερειακό συμβούλιο στην Τρίπολη ψηφίστηκε η επιχορήγηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου με 150.000 ευρώ για την εκθεσιακή δραστηριότητα «Πελοπόννησος 2018» που θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο από τις 3 έως τις 7 Οκτωβρίου 2018.

Ο κ. Τατούλης αναφερόμενος στην εξέλιξη της έκθεσης «Πελοπόννησος 2018», η οποία διοργανώνεται φέτος στην Κορινθία, μετά τις προηγούμενες διοργανώσεις στην Αρκαδία και την Αργολίδα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευόδωση μιας πολύ σημαντικής πρωτοβουλίας του.

«Στόχος μας είναι να πετύχουμε να δημιουργήσουμε μια μόνιμη υποδομή για τη μεγάλη έκθεση Νοτίου Ελλάδος. Με τις εμπειρίες που συνεχώς αποκομίζουμε και την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε με τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μαζί με τα Επιμελητήρια της Αχαΐας και της Ηλείας, δείχνουμε ότι μπορούμε να εκπληρώσουμε ένα ακόμα μεγάλο όραμα» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Ο κ. Τατούλης σημείωσε ότι η περιφερειακή αρχή, σεβόμενη απόλυτα τη θεσμική λειτουργία και συνεργασία, ποτέ δεν έχει επέμβει στην εσωτερική λειτουργία των Επιμελητηρίων και δήλωσε ότι «όσοι επιχειρούν να θέσουν τέτοια ζητήματα αποκαλύπτουν την πολιτική γύμνια και την αδυναμία τους». Απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση τόνισε ότι «η πολιτική δεν μπορεί να υπακούει σε ιδιοτέλεια. Δυστυχώς δεν μπορείτε να απευθυνθείτε στους πολίτες με καθαρούς πολιτικούς όρους γιατί δεν ήσασταν ποτέ ελεύθεροι στη σκέψη και τη λειτουργία σας, παρά μόνο δέσμιοι άλλων ζητημάτων που σας μετατρέπουν σε στρατιωτάκια».

Τατούλης: “Πάψτε να λέτε ψέμματα στους πολίτες”

Previous article

ΤΟ ΙΝΚΑ Κορινθίας για τα πεζοδρόμια – Γιατί δεν επεμβαίνει ο αντιδήμαρχος;

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.