4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κιάτο: Εγκαίνια στο Πάρκο Μιαούλη

0

Μια μεγάλη γιορτή οργανώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στα εγκαίνια του Πάρκου Μιαούλη στην παραλία Κιάτου. Η «επίσημη» πρώτη του Πάρκου ως χώρου αναψυχής, εκδηλώσεων και συναυλιών έγινε με το ιδιαίτερα αγαπητό στη νεολαία, συγκρότημα REC, το οποίο ξεσήκωσε τον κόσμο, δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα.

Το Πάρκο Μιαούλη, το οποίο πριν από μερικά χρόνια αποτελούσε μια εστία μόλυνσης και ανεξέλεγκτης χρήσης, επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία, αισθητικά και περιβαλλοντικά υποβαθμισμένο, έχει μετατραπεί πλέον σε έναν σύγχρονο χώρο αναψυχής παιδιών, γονιών και κατοίκων της περιοχής. Αποτελεί πόλο έλξης για τη νεολαία και σημείο αναφοράς για τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Στην καρδιά της πόλης με φόντο τη θάλασσα του Κορινθιακού, με σύγχρονες πιστοποιημένες εγκαταστάσεις παιδικής χαράς, οριοθετημένος, ασφαλής, επαρκώς φωτισμένος ο χώρος του πάρκου Μιαούλη ανήκει ήδη στη νέα εποχή της πόλης του Κιάτου, καλύπτοντας τις ανάγκες των πολιτών, όλων των ηλικιών, για αναψυχή και ξεκούραση.

 

Προετοιμασίες για την έκθεση στο λιμάνι της Κορίνθου

Previous article

Πορεία με εμπόδια για τη βιομηχανική κάνναβη στην Κορινθία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.