4_ΚΟΙΝΩΝΙΑ5_ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σαββατόβραδο στο τμήμα μετά από καβγά στο λιμάνι της Κορίνθου

0

Έγκυρες πληροφορίες του Hlektra.gr αναφέρουν ότι μέχρι τα μεσάνυχτα ο Δήμαρχος Κορινθίων, Αλέξανδρος Πνευματικός βρισκόταν στο Αστυνομικό Τμήμα λόγω επεισοδίου με τον πατέρα της Μαριαλένας Ζημινοπούλου που διοργανώνει αγώνες GFC (Greek Fighting Championship-πολεμικές τέχνες σε οκτάγωνο κλουβί).

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Δήμαρχος γύρω στις 9:30 το βράδυ του Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου συναντήθηκε τυχαία με τον πατέρα της κας Ζημινοπούλου στο χώρο του Αγίου Νικολάου, στο λιμάνι της Κορίνθου, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση της οποίας χορηγός ήταν ο κος Ζημινόπουλος. Κουβέντα στην κουβέντα τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο κος Πνευματικός φέρεται να άρχισε να του επιτίθεται λεκτικά και τον υβρίζει μπροστά στους παρευρισκόμενους. Η ίδια η Μαριαλένα Ζημινοπούλου υποστηρίζει ότι ο Αλέξανδρος Πνευματικός, εκτός από τον πατέρα της, εξύβρισε επίσης τον πρώην σύζυγό της και την οικογένεια της μπροστά σε πολίτες. Μάλιστα κάποιοι λένε ότι έπεσαν πάνω στον καυγά και κάποιες «ψιλές» μεταξύ των δύο ανδρών.

Στη φωτογραφία η Μαριαλένα Ζημινοπούλου που είναι ιδιοκτήτρια εταιρείας διοργάνωσης αγώνων μικτών πολεμικών τεχνών.

 

Η συνέχεια δόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου έσπευσε ο Δήμαρχος Κορινθίων με συνοδεία δύο ατόμων και η άλλη εμπλεκόμενη πλευρά με το περιπολικό. Εκεί με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και του Αντιδημάρχου Κορινθίων, Κώστα Παρτσινέβελου φέρεται να δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και τελικά να πρυτάνευσε η λογική αφού δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις από τις δύο πλευρές.

Να σημειώσουμε ότι υπάρχει τον τελευταίο καιρό μια ένταση στις σχέσεις μεταξύ της Μαριαλένας Ζημινοπούλου -που διοργανώνει αγώνες GFC- και του Αλέξανδρου Πνευματικού  αφού πρόσφατα ο Δήμος Κορινθίων δεν επέτρεψε την διεξαγωγή του «GFC 9» στην πόλη.

hlektra.gr

Εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου

Previous article

Προετοιμασίες για την έκθεση στο λιμάνι της Κορίνθου

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.