ΑΡΧΕΙΟ SFEDONA.GR

Στα γραφεία της ΝΔ οι Τατουλικοί περιφερειακοί σύμβουλοι – Δηλώσεις του περιφερειάρχη

0

Συνάντηση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα μεταξύ των «γαλάζιων»  αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών συμβούλων της παράταξης «ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» με τον γραμματέα Αυτοδιοίκησης του κόμματος Τάσο Γαϊτάνη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Γαϊτάνης σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε από τους “γαλάζιους” συμβούλους και αντιπεριφερειάρχες να ξεκαθαρίσουν αν στις επόμενες εκλογές θα στηρίξουν τον νεοδημοκράτη υποψήφιο περιφερειάρχη ή αν θα “θέσουν εαυτόν εκτός κόμματος” παραμένοντας στο πλευρό του νυν περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.

Οι δηλώσεις που έκανε πριν λίγο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης αποκαλύπτουν τις απαντήσεις των συμβούλων του.

Ενωμένη και δυνατή η «Νέα Πελοπόννησος» μαζί με τους πολίτες για τη μεγάλη νίκη στις εκλογές του Μαΐου 2019

«Είμαι απολύτως ικανοποιημένος και υπερήφανος για την αγέρωχη πολιτική στάση που κράτησαν τα εκλεγμένα μέλη της «ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» , στην σημερινή συνάντηση τους στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Δημοσίως τους συγχαίρω γιατί απέδειξαν ότι είναι απολύτως προσηλωμένοι στο συμβόλαιο που υπογράψαμε μαζί με τους πολίτες το 2014.

Όλοι μαζί, το σύνολο της παράταξης της «ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» σε αρραγή σύνθεση, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε εκ νέου τη μάχη υποστηρίζοντας τα συμφέροντα των συμπολιτών μας το Μάιο του 2019.

Το μεγάλο έργο που επιτελούμε στην Πελοπόννησο και η συνεργασία μας με όλους τους θεσμούς είναι η μεγάλη μας παρακαταθήκη για μια μεγάλη νίκη  το 2019.

Μαζί με τους πολίτες προετοιμαζόμαστε για την Πελοπόννησο του αύριο με ελπίδα, με δημιουργία και με σκληρή δουλειά».

Ενωμένη και στις εκλογές του 2019 η “ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ”

 

Στη συνάντηση με τον κ. Γαϊτάνη είχαν κληθεί οι αντιπεριφερειάρχες Πελοπίδας Καλλίρης (Κορινθίας), Ντία Τζανετέα (Λακωνίας), Ελένη Παναγιωτοπούλου (Δημόσιας Υγείας, Πολιτισμού και Παιδείας), Αθανάσιος Γκίκας (Πρωτογενή Τομέα), Αντωνία Μπούζα (Ερευνας, Τεχνολογίας, Ενέργειας και Βιομηχανίας) και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αγγελος Χρονάς, Απόστολος Γκούνης (Μεσσηνίας), Αλέξης Αλεξόπουλος, Βασίλης Σιδέρης, Ιωάννης Σαρρής (Αργολίδας), Γιάννης Κατσίρης, Γιώργος Μπακούρης (Αρκαδίας), Ευριπίδης Γκιάτας, Αθανάσιος Πισιμίσης, Απόστολος Παπαφωτίου, Γιώργος Πετρίτσης (Κορινθίας), Ηλίας Κανελλάκης, Γιάννης Τζεφεράκος, Ιωάννης Μπουκουβάλας (Λακωνίας).

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση δεν παρέστησαν  η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη και ο περιφερειακός σύμβουλος Περικλής Μαντάς, αφού είναι αυτονόητη η στήριξή τους στον υποψήφιο περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας λόγω των «κακών» σχέσεων με τον Πέτρο Τατούλη.

Με 200.000 ευρώ ενισχύεται ο δήμος Σικυωνίων

Previous article

Τα Κιόνια, η φωτογράφιση και οι δυο παράλληλοι κόσμοι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.